ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. După două partide la Euro avem golaveraj 3-2 și e foarte bine că n-am marcat vreun gol sâmbătă seară, fiindcă se enervau afro-belgienii și dădeau încă trei, de-am fi avut acum golaverajul pe minus. Rezultatul e corect, Edi a organizat bine echipa. Eu sunt mulțumit. Fiindcă nu prea îmi pasă, fie vorba între noi. Victoria pe care mi-am dorit-o – și în care nu speram – am obținut-o în primul meci. Acel 3-0 ne-a costat un miliard. Și ce dacă? Numărătorii de cornere care au comentat meciul, când aminteau de victoria noastră din primul meci, pronunțau tot „Ucraiiina”. Cu trei de „i”, la modul smintit și slugarnic. Perfect. În loc de „proteviștii” o să zic și eu „prooostoooboooii”.

2. „Dacă se năștea în SUA, Lukaku putea deveni lejer una dintre surorile Williams” (Brad Florescu). Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă Lukaku era declarat la timp? Când tatăl lui s-a dus să-l înmatriculeze, cred că Lukaku avea deja zece ani. În clasa a doua, Lukaku se mândrea că s-a lăsat de fumat de cinci ani.

3. A fost la meci și doamna Kovesi. Nu știu când a făcut rost de bilet, dar încerc să-mi imaginez că s-a hotărât să sosească la Koln abia cu o zi înainte de joc. Parcă îi văd pe vitejii noștri politicieni de la putere încercând să rezolve cazul. Penelistul: „doamna Kovesi, e cea mai mare onoare pentru mine să urmăriți meciul de pe locul meu. Io o să-l trăiesc la emoție maximă în parcare, fiindcă vă duc la stadion și vă aștept cuminte în mașină.” Pesedistul: „doamna Kovesi, vă cedez biletul fiului meu în vârstă de șapte ani! Și ce dacă mă roagă de șase luni să meargă la meci? Cuuuum? Plânge ăla micu’? Să îndrăznească el să se mai smiorcăie! Îi dau și două revere după ceafă! Să pună mâna să învețe!”

4. Dragi suporteri români, v-ați făcut cam mult de cap în Germania! Elegant ar fi fost să rămâneți în patrie și să cereți renumărarea voturilor. În unele seri, în Piața Victoriei se strâng și câte 20 (au fost și 12, și 7) de ultrași ai Clotildei. Cum v-ați permis să cântați „Ciuleandra” în Germania, în loc să dansați, la București, pe „Imnul Diversității”? Ați întinat nobilele idealuri useriste. „Vrem spitale, nu catedrale!” Cele două eroine care „au construit un spital” (aoleu!) ar trebui să facă și în Piața Victoriei un centru specializat, în care pacienții să fie tratați cu înțelegere.
 
 
Parteneriat Ziarul Național