ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum trei săptămâni, în urma mârlăniei de a-l întrerupe pe Arhiepiscopul Tomisului din slujba prilejuită de Ziua Marinei propuneam cu timiditate celor responsabili un exercițiu pe durata a un an. Să fie atenți la soarta marinarilor trimiși în misiune în următoarea perioadă și la evenimentele din familiile gureșilor domni Goe de la Malul Mării Negre și nu numai.

Conform ultimelor știri „o navă militară a lovit mina (aflată în derivă în zona Portului Constanța) pe care trebuia să o neutralizeze, iar motoarele au fost avariate. La bord se aflau 75 de militari, dar nu s-au înregistrat victime. Vasul nu se mai poate deplasa și așteaptă ajutor pentru a fi remorcat, în condițiile în care pe mare este furtună. De asemenea, din primele informații se pare că nava începuse să ia apă la pupa, iar echipajul a procedat la acoperirea găurii de apă, flotabilitatea nefiind afectată”.

Cine urmează?

Cum cine urmează?! Dulapul țanțoș de la Cotroceni care a transmis „sincere condoleanțe la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”. Neființă înseamnă nimic. De aici se naște următoarea întrebare:

De nouă ani, insul de la Cotroceni a demonstrat cu vârf și îndesat că este un nimic. Așadar, când va fi să fie să o urmeze pe Regina Angliei, conform logicii sale el va trece în neființă. Adică în nimic. Despre cum poate un nimic să treacă într-un alt nimic, asta nu mai un profesor de fizică ne va lămuri. La vremea cuvenită.

În inima Moldovei un năuc cu părul alb vâlvoi ne ceartă că îngenunchem la rugăciune de parcă ar fi interzise îngenuncherile ca și molitvele Sfântului Vasile după ideea altui năuc vâlvoi de alb din București.

Dorel pe mare, Dorel la Cotroceni și Dorel al rugăciunilor de-a-npicioarelea. Mare ți-e grădina ta Doamne!

Proletari din toate țările treziți-vă!

Notă: O simplă coincidență face ca afrontul la adresa cuvântului lui Dumnezeu prin întreruperea slujbei susținută de IPS Teodosie să fi avut loc la Adormirea Maicii Domnului iar accidentul cu mina ucraineană la sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului. Să luăm aminte.