ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mă bucur că, prin el, suntem reprezentați și noi, cei care nu practicăm niciun sport, pentru că la olimpiadă important e să participi și era nevoie de mai multă incluziune. „Marseieza” (blonda, nu imnul) spune că a fost selectată să fie traseistă a torței după ce a făcut cerere la Coca Cola. (Deci și acolo tot corporațiile decid.)

Deși numele are sonorități bahice, pare că sirena nu neglijează nici mesele zilei că, în afară de punga aia de plastic (în care o avea sandvișul), văd că le-a golit pe toate. În clipul de mai jos, are un spate de halterofil și zice că va fi o provocare să bată atâta amar de distanță. Sperăm să ajungă cu bine la linia de finiș, care va fi la dublul distanței în care se întrec bărbații în proba de sprint.

E foarte bine că torța a fost luată din mâna femeilor pe stil vechi, sper că și la defilarea de pe 26 iulie să fie doar steaguri curcubeu. Și la toate probele să concureze doar bărbați, jumătate în fustă, jumătate în pantaloni. Nu e vorba de misoginism ci de progres și de întoarcere la tradiția olimpismului. Cum era odată la greci: doar bărbați, fără șort și dați cu ulei.

La ce probe ar putea să și concureze Miss Rachiu? Dacă era olimpiada de iarnă, era sportul ăla cu nume impronunțabil, în care freacă unii gheața cu mopul frenetic. Fiind o olimpiadă mai de vară, așa, ar fi gimnastica ritmică, unde sunt și accesorii. Zic de panglică și cerc, nu vă gândiți la măciuci.
 
 
@bluenews_fr La drag queen Miss Martini va porter la flamme olympique ��� #Paris2024  #parisfrance  #paris  #marseille  #jeuxolympiques  #JO2024  #flammeolympique  #relais  #dragqueenmakeup  #dragqueen  #lgbtqia  #LGBTQCommunity  #inclusion  #diversity  #outfit  #bluenewsfr ♬ son original - blue News