ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Citesc opiniile unui contributor al platformei „Republica" pe care aș fi putut să le trec sub tăcere ștergîndu-le ca pe zecile de reclame ce-mi parvin zilnic prin e-mail pentru fel de fel de produse majoritar netrebuincioase. Încerc totuși să le răspund acestora fiindcă, formulate în Săptămîna Patimilor, mi se par a fi blasfemiatoare.

 

„Dacă îți pare rău cu adevărat de viețile care s-au irosit până acum, vestea bună este că poți face ceva să îndrepți lucrurile. Poți face și tu o jertfă pentru Iisus. Dacă El s-a lăsat bătut în cuie pentru tine, lasă-te și tu vaccinat pentru el." – scrie autorul reclamei vacciniste [1] (intenționat nu-i corectez greșelile care-i trădează impostura).

 

Bazîndu-mă pe miile de pagini citite spre documentare în controversata problemă care a fost plănuit declanșată spre „resetarea lumii", am ajuns la concluzia specialiștilor care au atras atenția că substanțele care ni s-au propus industrial spre inoculare nu sînt vaccinuri, ci tratamente experimentale genetice (cu ARN mesager). De altfel, viroza în cauză e vindecabilă în 99% din cazuri fără „vaccinare", dobîndindu-se în plus o imunitate naturală superioară aceleia induse pe care ar presupune-o injectarea (admițînd că, în pofida nonsensului științific de a se trata preventiv o viroză astfel, vaccinul ar fi putut fi obținut în chip minunat!).

 

Îngrijorătoare e, în aceste condiții, dovada ignorării faptului că așa-zisa „vaccinare" anticovidică nu imunizează, boala putîndu-se oricînd contracta! Ciudat e că se ignoră, de asemenea, și realitatea că „vaccinații" pot transmite viroza (fapt recunoscut, ce-i drept, de oficialii care recomandă grijuliu perpetuarea măsurilor restrictive pentru toți!).

 

Așadar, pe cine vreți să ajutați realmente, d-le contributor, cerînd creștinilor să se jertfească? Cumva pe bieții producători de „vaccinuri", să-și vîndă și ei produsele spre a putea pune pe masă o bucată de pîine copiilor?... Sau, poate, pe cetățenii cu „comorbidități", să treacă mai repede pe lumea cealaltă – ținînd cont de statisticile EudraVigilance ?...

 

Îndemnurile dv. ipocrite venite de pe pagini media răs-dovedite ca anticreștine le pot asocia doar cu pledoariile unui lup îmbrăcat în piei de oaie menite a-i înduioșa doar pe naivi.


Mihai Floarea

27 prier 2021



[1]Cf. https://republica.ro/ saptamana-patimilor-lui- hristos-chiar-daca-te-temi-de- vaccin-vaccineaza-te-ca- jertfa-din-dragoste-pentru?