ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ziar danez de top s-a scuzat pentru că a urmat „hipnotic” narațiunea oficială a pandemitei.

„AM EȘUAT” este verbul folosit în titlu de cotidianul Ekstra Bladet: „De doi ani, noi – presa și populația – suntem aproape hipnotic preocupați de cifrele zilnice furnizate de autorități.”

Redacția publicației sesizează principala distorsiune care a dus la panicarea populației, diferența între mortii cu carcalac, nu din cauza carcalacului.


„NU AM fost suficient de vigilenți când autoritățile au fost obligate să răspundă ce înseamnă de fapt că oamenii sunt internați cu corona și nu din cauza corona. Pentru că asta face diferența. O mare diferență!”.

Se aude și la slugile din presa băștinașă, foști sau actuali lucrători?

Summit.news - unul dintre site-urile pe care vi le recomandăm - relatează:

Articolul de fond al Ekstra Bladet afirmă, de asemenea, că politicienii și autoritățile au mințit cu privire la alte aspecte ale pandemiei și că acest lucru a făcut ca populația să-și piardă încrederea în ei.

De asemenea, ziarul a subliniat că eficacitatea vaccinurilor pentru a pune capăt pandemiei a fost mult exagerată de către autoritățile sanitare.

„Vaccinurile sunt denumite în mod constant 'super-arma noastră'. Iar spitalele noastre sunt numite 'super-spitaluri'. Cu toate acestea, aceste super-spitale sunt aparent sub presiune maximă, deși aproape întreaga populație este înarmată cu o super-armă. Chiar și copiii au fost vaccinați pe scară largă, ceea ce nu s-a făcut în țările noastre vecine."

Presa daneză nu e prima care și-a turnat cenușă în cap fiindcă a slugărit la Cântarea Pandemitei. Nemții de la Bild au fost înainte, în august 2021. Atunci, șeful popularei publicații germane s-a scuzat pentru propaganda pro-pandemită, care a făcut din copii ”un pericol mortal pentru societate”. Am marcat momentul:

BILD SE SCUZĂ PENTRU PROPAGANDA CARE FACE DIN COPII VECTORI AI PANDEMITEI
 
Ceea ce nu veți vedea la presa cu lesa din România. Șeful popularei publicații germane Bild se scuză pentru propaganda pro-pandemită, care a făcut din copii „un pericol mortal pentru societate”.
 
„Nu credeți această minciună, nu sunteți un pericol. Nimic nu este dovedit științific”, spune Julian Reichelt.
 
„Cei care au contrazis propaganda n-au fost și nu sunt invitați la masa experților”.

VIDEO: