ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PNL și PSD participă la alegeri împreună și au comasat alegerile. Asta înseamnă că sunt conștienți că de unii singuri nu au șanse.

PNL și PSD, prin rotație au condus România timp de 34 de ani. Au fost ajutați de UDMR, cei ai căror bazin electoral fiind același au fost și ei tot timpul la guvernare, compus din maghiarii din România. Acum se înțelege de ce PNL și PSD au permis un lucru ilegal, ca un ONG, așa cum este UDMR-ul să se constituie în partid politic, deși Constituția României interzice așa ceva. 

Deci, accetarea unui ONG la guvernare timp de 34 de ani este primul act de trădare nationalâ a celor de la PNL și PSD. 

Apoi, aceleași partide permit ca în fruntea SRI-ului să ajungă Edward Helwig, cel care în județele Harghita și Covasna desființează unitățile SRI. Iar în județele Satu Mare, Mureș și cele cu etnici maghiari mai numeroșii,  angajează în SRI persoane de etnie maghiară, mulți dintre ei cu cetățenie dublă. 

Astfel, secretarul Comisiei la Camera deputaților ajunge Csoma Botond, deputat UDMR de Cluj.

În acest context, în toată Transilvania, cu acordul PNL și PSD,  însemnele naționale si personalitățile românești sunt date jos și sunt ridicate însemnele și personalitățile maghiare, lucru de asemenea împotriva Constituției. 

Toți aceștia au jurat pe Biblie să apere interesele cetățenilor români,  indiferent de naționalitate, fiind plătiți din banii acestora sa-i protejeze și să apere Constituția. Totuși PSD-PNL-UDMR încalcă de 34 de ani în picioare Constituția României, ceea ce arată câ ei urmează un plan bine pus la punct.

În toți acești 34 de ani,  România a fost furată de bogății,  a fost indatoratâ cu 170 miliarde de dolari. a fost distrus învățământul,  sănătatea,  economia. Toate acestea având la guvernare tripleta PNL-PSD-UDMR. 

Se vorbește din ce în ce mai clar de condominiul asupra Transilvaniei, act  de trădare națională, ca fiind primul pas de alipire a Transilvaniei la Ungaria. 

Acum PNL și PSD se unesc, așteaptă să treacă alegerile și se vor uni din nou cu UDMR după alegeri să-și desăvârșească opera de înaltă trădare de țară. 

Tot ceea ce au făcut a dus la îmbogățirea lor și la îndatorarea populației, după alegeri venind scadența indiferent cine vine la guvernare. 

Dacâ câștigă ei vor deveni inatacabili, fiindcă după alegeri nu-i va mai interesa nimic, instituind o dictatură pentru a-și apăra pozițiile și furturile. 

Așadar, unirea lor de acum impotriva doctrinlor lor politice și comasarea alegerilor  nu este altceva  decât un act de a se salva și de a ne mai păcăli odată.  Ultima dată.

Dacă ne vor mai păcăli odată va fi ultima pentru noi, ei putând apoi să-și legalizeze furturile, fiindcă nimeni nu va mai putea să li se opună.

Românii au demonstrat întotdeauna că în momente de criză s-au salvat, altfel nu ar fi fost azi aici. 

Treziți-vă români, nu-i lăsați să vă facă sclavii lor!