ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitoarea și fosta profesoară universitară Viorica Bălteanu din Timișoara a publicat un virulent manifest împotriva primarului USR al orașului, Dominic Fritz, sub a cărui administrație municipiul a rămas fără căldură și apă caldă (inclusiv spitalele!) la final de octombrie. Primul mort s-a înregistrat ieri - VIDEO. (Nota Redacției). 
 
IEȘI AFARĂ, JAVRĂ ORDINARĂ!
 
Îndemnul din titlu, ferm rostit de mii de polițiști, în septembrie 2010, îl viza pe cinicul Băsescu 1.

Acum, îndemnul li se potrivește ca o mănușă impostorului cinic și criminal Dominic Samuel Fritz, și nu doar acestui mincinos endemic care l-a întrecut nonșalant pe faimosul baron Munchhhausen! 

Din cauza frigului atroce din locuință, în noaptea trecută, un timișorean de 66 de ani și fiica acestuia în vârstă de 38 de ani au recurs la încălzirea cu aragazul. Peste noapte, oxigenul din locuință a fost epuizat de flacăra aragazului, iar domnul a decedat, iar fiica sa este, de azi, internată în spital cu intoxicare cu oxid de carbon. 

Desigur, victima care a supraviețuit s-ar cuveni să-l cheme în instanță pe primul-edil complet incapabil, spre a răspunde pentru uciderea din culpă a părintelui său și pentru problemele medicale ce i-au fost chiar ei provocate. 

În spitale și în locuințe, suferă de frig sute de mii de timișoreni, dar sunt în pericol, și mulți prunci din câteva județe internați în Spitalul pentru Copii din Timișoara, alți bolnavi și personal medicaL din cinci  spitale, precum și mulți vârstnici și copii, studenți, turiști aflați în Orașul de pe Bega. Dr. Marius Craina, și echipa sa au luat măsuri spre a-i salva cei 30 de nou-născuți și tot atâtea lehuze din Maternitatea Bega, fiindcă s-ar fi întâmplat o multiplă tragedie, dacă așteptau ca neisprăviții în frunte cu Fritz să își facă datoria pentru care încasează purcoaie de bani nemeritați. 

AJUNGE! După minciuni oceanice, samavolnicii uriașe, promisiuni cinice, evident, neonorate, vietatea cocoțată ilegal în fruntea Primăriei timișorene să plece unde și-a-nțărcat Aghiuță iapa! Să nu uite să-și ia echipa de iresponsabili care i-a girat candidatura ilegală, apoi, i-a confirmat-o, tot cu sfidarea legislației europene și a celei românești, după care i-a fost complice la minciuni și abuzuri,  ce au condus inclusiv la procese în instanță și — iată! — la pierderea unei vieți omenești și la multiple îmbolnăviri în oraș! Acești indivizi fără Dumnezeu să plătească pentru fărădelegile lor!

Este perfect legitimă somarea exprimată de domnul consilier local Radu Țoancă. A cerut IMEDIAT demisia primarului-caricatură, ce umilește, și pune în pericol sănătatea și viața timișorenilor. 
Dacă sinistrul personaj nu-și va da, rapid, demisia, este cazul ca cetățenii devotați urbei să solicite începerea de îndată a demersurilor pentru organizarea unui referendum local de demitere a nevrednicului personaj. Se pare că plângeri penale au fost deja depuse contra junelui veleitar lipsit de omenie și de orice umbră de bun-simț. Minte fără pic de rușine! A susținut, azi, și la televiziuni, că în locuințe vom avea ceva căldură timp de trei nopți, iar în spitale va fi cald, și ziua. Tot trei zile. Adevărul? Caloriferele sunt tot înghețate în locuința mea. Precis nu sunt o excepție. Oare, și în spitale e tot ca afară?                                                                                                                                                                                                                                                             
Afară din Primărie, aventurier bicisnic și imoral Dominic Samuel Fritz!