ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vreți să mai existăm ca popor?

Vreți să mai existe Statul român?

E timpul să facem ceva pentru asta.

Pe zi ce trece, Statul Român dispare.

În ultimii 2 ani am văzut că deciziile nu se mai iau în România.

În România, oamenii politici de fațadă sunt simpli executanți ai deciziilor care se iau în cu totul altă parte, nu în România.

Deja voința poporului român nu mai contează.

Mulți români au plecat din România. Și mai mulți au rămas. De ce?

Crezând că aici vă este locul, aici este poporul român, aici sunt valorile și tradițiile românesti, aici este locul unde vreți să trăiți pentru că noi ne decidem soarta, nu suntem simpli sclavi pe plantația altora.

Suntem români la noi acasă și nu simpli emigranți cu care să facă cine ce vrea.

Însă, constatăm că tot ceea ce credeam și speram a dispărut.

Așa-zișii aleși ai poporului român și reprezentanții Statului Român din toate cele trei puteri în stat se comportă ca și când România ar fi o simplă colonie a mai multor puteri.

Ni s-a arătat pe față: ambasadele unor alte țări, UE, Comisia Europeana, NATO, ONU si multe altele organisme decid în locul României. Mai nou și OCDE. România numai execută.

Suveranitatea, adică puterea statului roman de a își decide singur de soarta sa a fost cedată.

În ultimii doi ani s-a văzut cu ochiul liber asta. Nu au mai încercat nici măcar să se ascundă.

Uitați de partidele politice vechi sau noi. Nu vă mai puneți speranța în promisiuni deșarte.

De 32 ani ne-am pus speranțele și am crezut ceea ce ne promiteau diversele partide politice în campaniile electorale. După ce erau aleși uitau și de promisiuni și de români și de România.

Chiar dacă ar exista câțiva oameni care după ce ar fi aleși și-ar respecta promisiunile și și-ar menține coloana vertebrală, niciodată nu vom avea o majoritate parlamentară formată din astfel de oameni care să decidă numai pentru și în interesul poporului român.

Nu vom rezolva nimic cu speranțele că un nou partid va schimba ceva, cu atât mai mult cu cât următoarele alegeri vor fi în 2024, iar în ritmul actual până în 2024 Statul Român va dispărea de tot.

Singura soluție este ca poporul să își schimbe atitudinea, să iasă din pasivitate, să își exprime dezacordul și să spună: Stop! Așa nu mai vrem!

Este timpul ca aleșii și politicienii să asculte de poporul român, nu de puteri străine.

Constatăm că în ultimii 2 ani România a fost îndatorată cât în jumătate din cei 30 ani anteriori.

Unde s-au dus acești bani? Unde se văd în România? Nicăieri. Însă, noi va trebui să restituim împrumuturile din banii noștri.

Sub pretextul pandemiei, de aproape 2 ani s-a instaurat o stare de alertă care a afectat negativ viața și sănătatea fizică și psihică a tuturor. S-au folosit de virus, vaccin, numar de cazuri și decese să instaureze teama pe fondul căreia au făcut ce au vrut cu noi și cu viața noastră.

Ne-au manipulat psihologic și ne-au împărțit pe diverse criterii în mai multe tabere instigându-ne să ne urâm unii pe alții, să ne certăm între noi și să ne distrugem relațiile de familie și de prietenie.

Practic, ne-au ținut atenția ocupată cu diverse subiecte pentru a putea ca în liniște să modifice legislația, să implementeze diverse sisteme și să ne afecteze drepturile și libertățile tuturor, indiferent din ce tabără făceam parte.

Masca, virusul, vaccinul, certificatul, valoarea facturilor de energie, școala online, vaccinarea copiilor, izolarea copiilor, injustiția, imposibilitatea accesului la serviciile medicale, condiționarea accesului la locul de muncă, în magazine, in institutiile publice si multe altele s-au impus ca urmare a existenței stării de alertă.

Nu cred că există cetățean care să nu fie revoltat cel puțin pe unul din aceste subiecte.

În multe țări s-a ajuns la concluzia ca acest virus trebuie tratat ca o gripa si se ridica toate restrictiile.

În schimb, in Romania se pregateste prelungirea stării de alertă pentru a mentine in continuare restrictii, pentru a afecta in continuare drepturile si libertatile tuturor si pentru a indatora tara in continuare pentru ca ei să poată fura în continuare nestingheriți și să își execute ordinele.

Actuala stare de alerta expira pe 6 februarie 2022.

Este timpul să spunem stop stării de alertă!

Am văzut că nu ne putem baza pe nimeni să reinstituie ordinea, democrația și normalitatea.

Instanțele judecătorești care aveau acest rol constituțional au fost complice și s-au comportat ca o anexă a puterii executive (cu mici excepții pe care le poți număra pe degete).

Dacă până pe 4 februarie 2022 Guvernul nu declară public că nu va mai prelungi starea de alertă, pe 4 februarie ieșim toți în stradă pentru a ne exprima dezacordul împotriva stării de alertă.

Să iasă fiecare unde consideră necesar: pe strada din fața casei lui, locului lui de muncă, pe bulevardul cel mai apropiat de casa lui etc, pe jos, pe bicicleta, pe trotineta, cu mașina sau ce o avea.

Ieșiți oriunde, numai ieșiți să vă exprimați public dezacordul.

De 32 ani nu ziceți nimic.

Stați, suferiți, vă plângeți pe la colturi, acceptați și vă ascundeți sub sloganul "asta e domne', nu ai ce sa le faci, ei decid ce vor și după cum vor".

Nezicând nimic nu faceți decât să îi ajutați în jocurile lor.

Nezicând nimic problemele nu se rezolvă de la sine.

Nu au fost obișnuiți ca poporul să vocifereze.

Ne-au dat circ și pâine, râzând de noi și spunând că poporul este mulțumit cu atât.

E timpul ca poporul să ia atitudine și să arate că vremurile circului și pâinii s-au dus, iar poporul vrea ca suveranitatea să fie a statului român, nu a diverselor organizații străine.

Au fost nenumărate proteste până acum la care cetățenii nu au ieșit, pe bună dreptate sau manipulați, că aceste proteste ar fi organizate în avantajul unui politician sau altul, al unui partid sau altul.

4 februarie 2022 să fie un protest individual al fiecărui cetățean!

Nu e o zi stabilită de niciun politician, de niciun partid, nu e un loc stabilit.

Ieși unde vrei tu, ieși pentru ce vrei tu, ieși pentru tine și pentru viața ta ca să îți exprimi dezacordul cu privire la ce se întâmplă în țară și te afectează pe tine direct.

E timpul să spunem: Stop! așa nu se mai poate și nu mai vrem!

Ieșirea în număr mare a cetățenilor pentru a își exprima fiecare dezacordul cu privire la ceea ce îl doare ar însemna că poporul s-a trezit și nu le-am mai permite să ducă totul în derizoriu că e o simplă mișcare de mase organizată de un politician sau altul.

Asta chiar i-ar speria.

Stoparea prelungirii stării de alertă ar însemna că poporul și statul român și-a recăpătat suveranitatea, că vocea poporului român contează și că își poate face regulile în țara lui, iar viitorul poate ar fi altul decât cel pe care îl năzărim acum și de care ne este teamă.

Nu trebuie să fim mulți la un loc, este suficient să fim mulți peste tot.

Avem 4 zile în care să mediatizăm mesajul și să ne gândim fiecare ce ne afectează cel mai mult și ce vrem noi cu adevărat să se întâmple în țara noastră.

Nu vă așteptați ca mesajul să îl mediatizeze presa. Îl mediatizăm noi: din gură în gură, trimis mesaje la prieteni și cunoștințe, postat peste tot pe unde putem și afișând mesajul peste tot.

În era digitalizării lor pe vor să o impună, modalitatea de transmitere clasică a mesajului va funcționa cel mai bine.

4 februarie 2022 - ai curajul să iei atitudine pentru tine și să își pese ce se întâmplă cu viața ta, în țara ta!

Ora?

Începând cu ora 15.00 și până când vom fi destul de mulți pentru ca vocea noastră să conteze și să obținem ceea ce vrem, încetarea stării de alertă.

Să arătăm că poporul și statul român încă există și știe ce vrea!