ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ziua națională am mai luat o amendă (a 6-a, de cînd cu „pandemia”). Eram în centru, unde trebuiau să se desfășoare manifestările de 1 Decembrie. Venisem înainte de începerea manifestărilor, că auzisem că pe ăia nevaccinați nu-i lasă. Aveam pancarta cu „Covid = epidemie de teste de laborator” și hanoracul cu „Te-ai vaccinat? Ia distanță! Sînt alergic la proști” (este același desen cu tricoul similar pe care l-am prezentat pe blog – linc; fiind mai frig mi-am făcut și un hanorac de același fel). Îmi zic jandarmii să plec de acolo. Le zic că nu vreau, vreau să asist la manifestările pentru ziua națională, ca un patriot ce sînt. M-au luat cu forța, mi-au sucit mîinile la spate, m-au trîntit la pămînt, mi-au pus cătușele și m-au dus la sediul lor, unde mi-au dat amendă fiindcă sanchi, n-am purtat masca corect.

Voi contesta și această amendă, ca și pe celelalte 5.

Aveți amenda în poză. Fapta care mi se impută în procesul verbal e următoarea: „În ziua de 01.12.2021 ora 10,30, locul Parcul Scudier, a săvîrșit următoarele: Nu a purtat masca de protecție astfel încît să îi acopere gura și nasul pe timpul desfășurării manifestărilor cu prilejul zilei de 1 Decembrie, deși i s-a atras atenția în mod repetat. Persoana este cunoscută ca fiind un protestatar care îndeamnă la nepurtarea măștii și la nevaccinare”.

Obiecțiunile mele, consemnate la rubrica „alte mențiuni” din procesul verbal, sînt: „Cele consemnate nu corespund adevărului. Masca mi-a căzut cînd am fost încătușat și trîntit la pămînt de jandarmi. Nu mi s-a atras atenția să port masca corect”.

Ar mai fi de adăugat că manifestările pentru ziua de 1 Decembrie nu începuseră cînd am fost eu reținut, ele au început abia la ora 11, iar reținerea mea a fost puțin mai repede de 10,30 cu scrie în procesul verbal. În parc era puțină lume la acel moment. La sediul jandarmeriei am fost ținut aproape o oră.

Varianta asta "sud-africană”, Omicron, a venit la timp, în ultimele trei secunde până la detonarea adevărului că valul 5 e valul care a venit după "imunizarea” de turmă a vestului bogat și alungarea extra muros a celor care nu au "pașaport sanitar”. Fix în momentul imediat precedent înțelegerii de către conformiștii încrezători în autorități că nici serul experimental, nici codul QR nu ajută "luptei” contra plandemiei. Că toată lumea a fost dusă de nas. Pentru control și canalizarea voinței. Pentru renunțarea la drepturi și libertăți, în favoarea unui siguranțe iluzorii și a unei sănătăți fictive. Soluția a venit exact ca în filmele cu suspans de la Hollywood, exact la țanc, exact ca în scenariu. Venirea pe lume regizată a lu’ Omicron rezolvă și problema "imunizării” foarte reduse a Africii. Acum treaba asta minunată va deveni obligatorie, mai alea că "specialiștii” au ajuns la concluzia că Omicron vine fix din sudul Africii. Și a României, desigur. Sigur, nimeni nu s-a întrebat cum de a reușit Botswana, stat cu un PIB de 15 mld de dolari (de vreo 18 ori mai mic decât pricăjitul PIB al României) să secvențieze o variantă a virusului cu peste 50 de mutații, în condițiile în care nici până acum marile economii ale lumii, cu cele mai puternice laboratoare, nu au reușit să stabilească nici măcar atributele variantei originare, alfa. Dar ce mai contează adevărul când ai o poveste atât de interesantă și de incitantă?

 Sursa: Marius Mioc Blog