ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că valul de îmbolnăviri ce va veni la iarnă peste românii care vor îngheța în case, din cauza creșterii masive a prețului la gaz și curent electric, va trebui să poarte un nume, i se va zice valul 4 varianta D. Nemernicii ne vor ”încălzi” cu vaxx și măști într-o cumplită bătaie de joc, când de fapt spitalele vor fi pline cu oameni bolnavi din cauza gerului din apartamente. Sunt milioane de români care trăiesc din salariul minim pe economie, milioane de pensionari ce-si numără bănuții de medicamente. Sunt alte milioane care trăiesc la limita decenței. Cu ce își vor plăti aceștia lucrurile elementare pentru supraviețuire, anume căldura și lumina? Ce alegere ar putea românul să facă între o bucată de pâine și un calorifer cald? Între un bec aprins în casă și un medicament pe care trebuie să-l cumpere sau o haină mai bună pentru copil? 

Sunt deja atâția copii care merg să învețe flâmânzi, nemernicilor! Voi credeți că centrele de vaxx din școli le vor da de mâncare? Voi credeți că negocierile voastre pe ministere, moțiuni și miliarde de euro, le vor astâmpăra foamea, le vor încălzi mâinile reci ce buchisesc o carte sau un caiet? Sau poate vă imaginați că sfoara pentru distanțarea socială le va ține de cald?  Credeți că strategiile voastre savante din care nimeni nu întelege nimic, neavând nicio noimă națională, vor putea sterge lacrimile de neputință de pe obrazul părinților lor? Credeți că tot circul televizat înseamnă și pâine? Divertismentul acesta este propaganda voastră? 

În loc ca televiziunile voastre să numere incidența ”cazurilor!” la mia de locuitori, ar fi bine să numărați voi pe fiecare român nemulțumit, revoltat si disperat...incidență cam de 70% și atunci veți vedea valul ce vă va răsturna, cu tot cu măștile ipocriziei voastre, cu tot cu trădările voastre. Veți cădea, căci sunteți prea siguri pe voi, prea semeți si aroganți, pentru că vă bazați doar pe străini, pentru că nu ați făcut în 31 de ani nimic bun pentru Țara aceasta, mult prea mult batjocorită de voi. Pentru că umilința nu se iartă și nici trădarea. Iar atunci când vouă vă va fi greu nu vă va ajuta nimeni, nici măcar cei de dincolo, căci trădătorii nu au respectul nimănui, căci până si stăpânii vă privesc cu dispreț si se vor lepăda de voi. 

Soluția pentru români este trezirea conștiinței naționale, realizarea faptului că orice construcție politică, orice demers politic, trebuie să aibă la bază identitatea românească, protectionismul economic românesc, valorificarea inteligentei native naționale în acest sens, respingerea oricăror forme străine care vin în contradicție cu specificul nostru național, cultul eroilor si martirilor, respingerea negocierilor cu inamicul, unitate doar în acești termeni, relații cu celelalte țări doar pe poziții ofensive, cel mult de egalitate. Capul plecat, în orice împrejurări, este exclus. Avem o Tară. Avem o Țără cu oameni extrem de inteligenți, olimpiadele internaționale sunt pline de laurii românești. Avem o Tară cu Munți și Mare si Deltă, cu bogății imense dăruite de Dumnezeu. Avem o Țără cu Sfinți, Martiri și Luptători, cât toată Europa la un loc. O întreagă Istorie afirmă prin Rugăciune si Luptă că suntem Grădina Maicii Domnului. O întreagă Istorie ne spune că Suntem ÎnStare de Stăpâni aici, ÎnStare de Libertatea de a fi Români. Vom demonstra, vom arăta, că în pofida celor în starea de lanț, ne vom ridica cu ajutorul lui Dumnezeu în Starea de Români! Voi face tot ce-mi stă în putere pentru acest lucru, voi merge până la capăt, împreună cu toți cei care cred nelimitat în Biruința Neamului Românesc în Istorie și dincolo de ea!