ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acesta era mesajul care se putea citi pe afișul filmului „Patul conjugal”, cu Gheorghe Dinică, regizat de Mircea Daneliuc la începutul anilor ‘90. Un mesaj foarte actual azi, când se pune la cale suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale ale românilor, prin adoptarea de către Parlamentul României a proiectului de lege 393.

Respectivul proiect a fost adoptat de Senat, iar la începutul săptămânii în care intrăm va fi supus votului în Camera Deputaților. Articolul de lege prin care se poate impune anularea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români care nu prezintă certificatul verde este următorul: "La propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărâre a Guvernului adoptată în temeiul art.4, pe durata stării de alertă se poate institui obligația prezentării certificatului digital prevăzut la alin. (1) pentru asigurarea exercitării drepturilor și libertăților fundamentale, în interesul protejării sănătății publice și în scopul exclusiv al combaterii răspândirii epidemiei C-19.

Condițiile privind prezentarea și verificarea certificatului digital prevăzut la alin.(1), precum și categoriile de persoane care au obligația prezentării acestuia se stabilesc, la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărâre a Guvernului adoptată conform art.4".

Practic, adoptarea unei astfel de legi abolește Constituția României. Este un act antidemocratic și anticonstituțional care ne duce cu gândul la lovitura de stat dată de Regele Carol al II-lea în februarie 1938. După declararea stării de asediu (acum îi zicem "stare de alertă”), regele imoral și criminal avea să suprime Constituția de la 1923.

Dacă acest articol de lege va fi votat și în Camera Deputaților, românii care refuză vaccinarea, testarea sau certificatul verde ar putea fi supuși unui regim care le suprimă libertatea. Nu te supui directivelor lui Câțu și niciodată-votatului Arafat, ți se poate ridica dreptul la muncă, dreptul la liberă exprimare, dreptul la sănătate (care, oricum, în urma unui ordin al lui Arafat, a fost limitat în urma suspendării internărilor și operațiilor pacienților cronici pentru o perioadă de 30 de zile), libertatea de circulație, libertatea religioasă șamd.

Nădăjduim ca, măcar în al doisprezecelea ceas, Dumnezeu să-i lumineze pe deputați să respingă prevederile proiectului de lege care transformă majoritatea cetățenilor acestei țări în robi, în oameni fără drepturi, care pot fi supuși oricăror abuzuri impuse de conducătorii regimului de dictatură instaurat în România, sub pretextul luptei împotriva pandemiei.

S-ar trece dintr-un regim de drept într-unul de forță, cu consecințe incalculabile pentru viitorul țării. Ne aducem aminte că, în 1940, la doi ani după lovitura de stat și suprimarea unei constituții democratice, România a pierdut jumătate din teritoriul Transilvaniei, Basarabia și nordul Bucovinei. Și ar fi bine să ne amintim avertismentul unui mare sfânt al închisorilor comuniste, Traian Trifan: nu poți lupta în stare de robie pentru a-ți apăra țara.

Condiționarea respectării drepturilor și libertăților omului de prezentarea certificatului verde nu este o soluție în favoarea oamenilor, ci a celor care vor să subjuge țări și popoare în scopul instaurării Noii Ordini Mondiale, "minunata lume nouă”, condusă de o elită globală fără Dumnezeu. Aceasta este societatea în care vor să ne împingă cei care vor să ne facă "binele” cu forța. În fond, este o societate distopică, ce urmărește supravegherea și controlul total al populației.

Adoptarea unei astfel de legi, despre care facem vorbire în articolul de față, nu este nici măcar în favoarea "statului eșuat”, care nu ar mai beneficia de taxele și impozitele celor care își vor pierde locul de muncă, în condițiile îndatorării excesive a țării. Nu-i credem pe guvernanți că obligativitatea vaccinării îi vizează doar pe lucrătorii din domeniul medical, eventual și pe profesori. Cine mai crede că nu vor urma, pas cu pas, polițiștii, jandarmii, postașii, studenții, elevii, comercianții, preoții (căci slujitorii lui Hristos au fost țintă a tuturor regimurilor totalitare)? Să nu ne facem iluzii. Chiar dacă propaganda ne spune că suntem conspiraționiști dacă devoalăm planurile de subversiune a lumii tradiționale, cozile de topor care conduc România vor aplica întocmai și la timp dispozițiile care duc la resetarea omenirii. Ba, mai mult, vor face exces de zel în construirea unei societăți utopice, care, cel puțin în cazul românesc, este un amestec de Kafka și Caragiale.

Să spunem și noi, asemenea Părintelui Calciu: Fie să nu le ajute Dumnezeu în îndeplinirea acestor planuri! Și să nădăjduim că, pentru rugăciunile sfinților și mărturisitorilor din închisorile comuniste, care au dovedit că prin credință se poate rezista tăvălugului ateu, Dumnezeu și Maica Domnului nu ne vor lăsa din brațele lor! Fie să avem parte de rugăciunile lor!

Citiți și EXCLUSIV: Pașaportul de vaccinare era în schemă din 2018! ActiveNews prezintă dovada, chiar din registrele Comisiei Europene. Până în 2022 toți europenii trebuiau să-l aibă. Covidul a devansat operațiunea