ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O publicație apărută peste noapte și lăudată de la primul număr de Vasile Bănescu, încă purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, execută în rafală articole parcă la comandă contra unui singur om din România: IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

În două săptămâni de la ieșirea pe centura presei online au apărut nu mai puțin de 9 articole în care este luat direct în colimator și unul indirect, al 10-lea, legat de ActiveNews. Dacă socotim week-end-urile, când și TIR-urile stau pe bară, avem deja ziua și atacul.

Site-ul s-a lansat printr-un interviu oral cu Vasile Bănescu, luat de curtezana de presă Ramona Ursu, apărută ca personaj central și în literatura de specialitate, cea care rămâne celebră pentru obsesiile ei și prin ordinul dat la „Adevărul” pentru ponegrirea preoților și a BOR cu orice chip:

„Vă propun să facem toți, acolo unde avem cazuri similare, materiale cu scandaluri în care au fost implicați preoți. Ideal este să fie scandaluri sexuale, dar putem băga și altfel de lucruri: bătăi între popi, înjurături, tâlhării, etc.

Punem materialele pe site, cu fotogalerii, video, înregistrari audio…ce aveți voi… și vă linkuiți toți la materialele făcute de ADS București despre scandalul homosexual cu minori de la Patriarhie – popa Irineu.” - Ramona Ursu, (ex)redactor șef adjunct ,Adevarul de Seară” (Sursa: Victor Ciutacu)

În aceeași serie a bucurat poporul cititor de Pravda din Piața Scînteii și cu articolul ”Tovarășu’ Daniel Ciobotea, unde ești, preafericitule, când violul e crimă? Sau asta n-aduce bani?”

Măruntă și delicată rotiță, uneori manageriată cu succes nebun chiar și a trois, Ramona Ursu se învârte ca un titirez apetisant pentru bătrâniori în angrenajul rețelei antiromânești din spațiul public și mediatic de limbă aspră, aproximativ română.

După cunilingusul administrat de Vasile Bănescu Ramonei Ursu în public, direct pe Facebook, pentru a anunța plasarea pe orbită a fițuicii, a urmat un atac visceral la adresa părintelui dr. Ștefan Mindea, observat vizionar de Iulian Capsali în articolul MONSTRUOASA COALIȚIE ANTI-TEODOSIE și ANTI-MINDEA.

Atacurile dronei lui Bănescu au culminat cu un articol destul de slăbuț, pe aloguri măgulitor, în care suntem luați pe rând și cât de cât profesionist, subsemnatul, Mihai Tîrnoveanu, Dan Grăjdeanu și Pompiliu Diplan (ordinea e aleatorie), cu aplecări mai mult peste ActiveNews, respectiv și asupra organizațiilor conduse de cei trei binecunoscuți militanți civici.

Un articol de/la comandă în ale cărui tușe groase se întrevede de la o poștă același Modus Operandi al postacului Harari din Deal, mini-clona de Dâmbovița a resetacului lui Klaus Schwab.

Reținem doar titlul executantei actului de presa: „Garda de fier a lui Teodosie”. E de prisos să intrăm în detalii.

Avem de-a face, înainte de Sinodul la care Bănescu a anunțat deja „judecarea lui Teodosie” dar și înființarea Binomului SRI-DNA din BOR, cu o execuție publică. O diabolizare de tip securistic de cea mai joasă speță a subpresei specifice subpurtătorilor de icnete.

Ținta nu suntem noi, desigur. Oricum, ne-am obișnuit. În 34 de ani am fost și huligani și golani, și legionari și securiști, și anti-ruși (pe bune) și „putiniști”, noua ștampilă la modă. Acest tip de acuze vine îndeobște de la „unii din Răsărit care se vor „Apuseni”.”, după cum a sintetizat IPS Teodosie în prima emisiune ActiveNews - Starea de Libertate.

Ținta este Păstorul. A cărui turmă se vrea risipită. IPS Teodosie, bineînțeles. Și, în profunzime, Biserica Ortodoxă Română.

Prin titlul otrăvitor se urmărește un singur lucru: identificarea lui Teodosie cu figura Căpitanului Mișcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu. Personaj istoric care a fost asasinat sălbatic și ritualic, la fel, de altfel, ca și alte personalități din Istoria României, într-o zi de mare sărbătoare pentru poporul român: de Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României și fondatorul de facto al Mitropoliei Tomisului.

Aici se întrevede deja, după cum a spus și Adrian Pătrușcă, „o semnătură satanistă”.

Detalii, în ediția emisiunii noastre din această seară, de pe Starea de Libertate și ActiveNews.