ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În întreaga lume - și mai ales în țările recent ieșite din dictaturi sângeroase - se vorbește, uneori în deplină necunoștință de cauză, despre „planul George Soros”. Este bine să subliniem câteva lucruri.

George Soros, pe numele real Gyorgy Schwartz, este un evreu ungur ajuns în Statele Unite și care, prin speculații financiare brutale și viclene, a reușit să ajungă unul din oamenii cei mai bogați ai  lumi. Dacă ar fi doar atâta nu ar fi atâta de rău. La urma urmei, care mare bogăție s-a realizat prin mijloace cinstite? Dar problema sălășluiește în faptul că acest individ urmărește un plan, un plan sinistru.

George Soros a întemeiat așa-zisa „Fundație pentru o societate deschisă”. Adevărul este că acea fundație este „deschisă” intereselor lui George Soros și acoliților lui și nimănui altcuiva.

Vedeți REȚEAUA SOROS ÎN ROMÂNIA. De la Pleșu, Patapievici și Tismăneanu la Weber, Mungiu și Macovei

În esență, „planul Soros” are mai multe puncte principale: aducerea a cât mai mulți „migranți” în Europa și, în paralel, dislocarea populațiilor locale, așa-numita „diluare etnică”; promovarea „familiei alternative”, respectiv a homosexualității, integrarea în Europa Unită a unor țări falimentare, dar cu populație mare, precum Ucraina, și promovarea unui relativism moral și de conștiință absolut și asta în asociere cu un anti-creștinism dezlănțuit, satanic.

Este evident că fiecare dintre aceste componente ale „planului Soros” înseamnă distrugerea identității naționale, a dimensiunii creștine și transformarea persoanelor în numere socio-economice.

Dacă ne vom referi la „diluarea etnică”, „Planul” prevede așezarea a milioane de „refugiați” în Europa. Fiecare dintre ei urmând a fi „acomodat” cu circa 15 mii de Euro anual și, MAI ALES, acești migranți să fie așezați în țări și locuri care NU ÎI DORESC și în care sunt cât mai greu de asimilat. Aceasta ar însemna împovărarea statelor naționale peste măsură, crearea unor zone de conflict permanent și, deci, posibilitatea de manevră. Dar, în același timp, planul „diluării etnice” prevede, printre măsurile ce trebuie luate, ca populația locală să fie dislocată la rândul ei, prin „căutarea de lucru” în alte locuri. Că acest plan se împlinește întocmai, ad litteram, în România doar orbii și retardații nu vor vedea.

La fel de intensiv se urmărește promovarea „familiei alternative”, a homosexualității. Aceasta nu are nimic de a face cu preferințele de dormitor ale unor devianți. Instituționalizarea acestei forme „alternative” urmărește distrugerea creștinismului, subordonarea lui către „putere”, către „comisarii” de la Bruxelles.

„Planul Soros”, prin cele menționate anterior, dorește distrugerea sentimentelor naționale, adică dragostea de loc și Neam, și distrugerea Credinței Creștine și, mai ales, a celeia în Bisericile Apostolice. Distrugând aceste două date fundamentale, „planul Soros” ar realiza un control desăvârșit asupra unei mase de oameni fără identitate.

Întotdeauna, orice mișcare de înnoire sau rezistență s-a ancorat în sentimentele naționale, adică dragostea de loc și Neam și în Credință. Nu întâmplător, Ortodoxia și Naționalismul sunt atacate și demonizate atâta de vicios de către „Fundația pentru o societate deschisă” a lui George Soros (Schwartz).

Aici mai trebuie subliniat un lucru. Atât identitatea națională, respectiv Țara și Neamul, cât și Credința, respectiv Biserica Ortodoxă și învățăturile ei, sunt lucruri reale și concrete, pe care le vedem și le putem îmbunătăți. Prin comportare bună și credință personală,  Biserica devine mai cuprinzătoare. Prin lucru cinstit, și Neamul și Țara se îmbunătățesc. Aceste două lucruri reale „planul Soros” vrea să le ia și în locul lor să pună himera „binelui universal”. „Binele universal” este cea mai penibilă închipuire, este o himeră, o nălucire, căci acestea sunt singurele lucruri pe care le poate oferi necuratul.

Slăbirea statului național se face prin îndatorare și prin confiscarea bogățiilor naționale și crearea unor multipli - minimum doi - poli de putere în stat. În mod necesar, crearea unui pol de putere care să fie independent de autoritatea aleasă prin vot, „statul paralel”. Aceasta se realizează prin cursa numită „independența judiciară”, care înseamnă existența unui centru de putere cu totul independent. Aceasta explică furia cu care încercări de reformă a judiciarului și corectare a acestei aberații legislative, în Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia și, recent, în România, au fost atacate sălbatic prin mișcări stradale. Mișcări stradale duse prin „imbecilii utili”: tinerei și tinerele năuciți hormonal, bătrânei zaharisiți și umblând vandra, opozanți din temperament și huligani. Toată masa „imbecililor utili” fiind îmboldită prin Organizații Ne Guvernamentale, gen sinistra „România curată”.

Acest plan Soros este executat prin două „brațe”.

Primul este subordonarea autorităților de la Bruxelles. După ultimele cercetări rezultă că, dintre cei 751 de membri ai Parlamentului European, 226 sunt pe statele de plată ale Fundației Soros prin burse, sinecuri, „cadouri”, stipendii pentru campanii electorale, etc.

Iar cel de-al doilea e reprezentat de Organizațiile Ne Guvernamentale.

Finanțate direct și indirect de către Fundația Soros, aceste celule canceroase promovează „planul Soros” pomenit.

Vedeți LISTA LUI SOROS. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt, jurnaliști

Că așa este o dovedește reacția furibundă pe care aceste „ONG-uri” o au atunci când li se cere să dezvăluie sursa finanțării lor. Aceste ONG-uri care urlă pentru „transparență” devin revoltate când li se cere și lor să fie „transparente”. Aceste ONG-uri nu sunt nimic altceva decât organizații ale unei puteri străine și care promovează interesele acelei puteri străine. Aceste ONG-uri afișează, de fațadă, cele mai diferite interese. Dar, repet, aceasta este fațada. Principalul lor scop este de a putea controla o masă de manevră și de a putea organiza scandal stradal. Asta se realizează prin dimensiunea „militară” a ONG-urilor, adică prin capacitatea lor de mobilizare, prin rețelele de socializare virtuale, în cel mai scurt timp, a unui mare număr de rătăciți. Așa au apărut nefericiții reuniți sub absurdul și ridicolul semn #rezist. #Rezist cui? #Rezist la ce?

Aceste organizații sunt conduse de profesioniști, care știu cum să manipuleze inocența, buna credință, naivitatea și, mai ales,  prostia multora. Așa se explică mulțimea de rătăciți care le ascultă chemarea veninoasă, jalnică adunare a „imbecililor utili”!

Cele mai dezgustătoare formațiuni politice din România sunt creații ale sinistrului Soros: „România curată”, „Uniunea Salvați România” și PLUS.

Aceste formațiuni urmăresc și împlinesc răul pe față, demonic.

„Planul Soros” a început să fie deconspirat. Țări că Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia, unite în „tratatul de la Vișegrad”, nu mai vor să asculte de poruncile slugilor lui Soros de la Bruxelles. Acestor țări li se alătură și Austria, Slovenia și Croația. Statul Israel s-a lepădat fățiș de Soros. Să nădăjduim că și România le va urma exemplul.

Minimal, Românii ar trebui să știe că unul dintre relele majore ale lumii de azi are un nume, și acest nume este George Soros. Să ne ferim de el ca de foc și, mai ales, să păstrăm dragostea de loc, de Neam și pentru Credința Ortodoxă, cele care ne-au mântuit întotdeauna!

Domnul Alexandru Nemoianu, distinsul nostru invitat, este un autor, istoric, eseist, filozof al civilizației, publicist și scriitor român din Statele Unite ale Americii. Cărți memorabile: „Tărâmuri", „Întâmplări și vise", „Borloveni", „București. Puccini 4 și împrejurimi", „Acum", „Treziri", „Semnele Vremii. Gânduri șoptite către fratele Gavriil de la Ceahlău", „Fragmente din vremea persecuțiilor" (PDF AICI) ș.a..