ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Nu-i nici un fel de surpriză. Doctorul Sorin Paveliu trebuia să apară. Sub acest nume sau sub alt nume, dar, oricum, apariția lui era inevitabilă. Pentru că în lumea ACEASTA, ajunsă aici, castrată de sentimente și de un abisal cinism, un doctor PAVELIU are rostul și locul lui legitim.

Eu nu-l cunosc pe acest... doctor. Dar dânsul este o consecință firească a tot ceea ce trăim de aproape douăzeci de ani, de la celebrul „LA ȚEPE, ÎN PIAȚA VICTORIEI!!!” care dădea primele semne că societatea românească trebuie să-și dea mănușile de dantelă jos, trebuie să oprească menuetul și trebuie să înceteze de a mai fi o inimă și-o suflare... ci e menită să devină o sumă de indivizi sălbatici și nemiloși -care ocupat cu fabricatul țepelor, care atent la ascuțitul lor, care priceput la manevrarea lor...

Domnul Paveliu dorește următoarele:

„Lege privind vaccinarea obligatorie a unor categorii de populație! Mă refer la personalul medical, la «esențiali», că de aia au avut prioritate, la oricine lucrează în domenii care presupun interacțiune cu publicul! Pentru că Guvernul se teme să nu greșească, o asemenea reglementare ar trebui să fie promovată numai sub formă de lege și cenzurată de CCR. Dacă trece, atunci este OK, dar trebui început procesul acum, nu la calendele grecești!”

Căci domnul doctor se și grăbește... Să vedem ce mai propune:

„Retragerea beneficiilor sociale pentru cei care prin refuzul lor (nejustificat medical) de vaccinare contribuie la spolierea bugetului din care își trag beneficiile. Exemple: neasigurații medical, beneficiarii programelor naționale de sănătate, asistații sociali (corect, „social”, n.n.) etc. Atenție, trebuie lege!”

Căci pentru acest doctor, neasigurații medical (din pricina sărăciei, de cele mai multe ori)... beneficiarii programelor naționale de sănătate și asistații social își trag beneficii (!!!) iar tratarea unor oameni bolnavi, indiferent cine sunt ei, poate însemna „spolierea bugetului”!!! Recunosc că așa doctor care „...nu luăm prizonieri” n-am mai văzut. Am mai văzut eu premier, dar nu medic... Sau:

„Pentru că azi nu mai există nici un fel de cozi la vaccinare orice persoană care se îmbolnăvește și nu este vaccinată (cu excepțiile menționate) ar trebui să-și plătească spitalizarea și nu ar trebui să beneficieze de plata concediului medical! Atenție, trebuie lege!”

Și de ce asta, domʹ doctor? Că dacă și-au plătit asigurările de sănătate ar trebui „să beneficieze”, iar dacă sunt săraci și asistați, nu veți avea cum să scoateți banii de la ei... E numai ca să-i speriați pe oameni, nu-i așa? Ba da, doar pentru asta... Următoarea dorință a domnului doctor este:

„Regim separat pentru nevaccinați în toate domeniile de activitate, nu pentru a-i pedepsi ci pentru a nu-i expune la infectare și eventual deces. Desigur, unul din regimurile speciale ar putea fi testarea pentru a permite accesul însă, dacă iese pozitiv -ar trebui să beneficieze de «concediul fără plată» la domiciliu, desigur prin lege!”

Dânsul a explicat, în direct la ANTENA 3, că treaba din paragraful de mai sus nu e „discriminare” ci e doar o „diferențiere necesară și utilă”. Atât și nimic mai mult!

Apoi domnul doctor ne explică și de ce anume vrea aceste lucruri:

„Poate lucrurile par excesive însă eu unul îmi doresc revenirea la o stare de normalitate înainte ca toata societatea să se schizofrenizeze sau să devină depresivă dincolo de o anumită limită!”

Domʹ doctor, eu aș vrea să vă spun... schizofrenizarea e o chestie relativă, știți, căci depinde de la ce capăt al tubului privești lucrurile... Deoarece și eu văd o tendință de schizofrenizare dar sigur nu privesc de la același capăt cu dumneavoastră...
......................................................................................................
Tatăl meu era doctor. A rămas în conștiința publică sub numele de „doctorul săracilor”... sunt sigură că nu s-a gândit vreodată că pacienții lui „beneficiază” și „spoliază bugetul”. Preocuparea sa era doar să-i vindece.

Uneori, știți, prieteni, deși mi-e tare dor de el, mă bucur că nu a văzut această lume pe care cred că nu ar fi înțeles-o. Și sunt oarecum liniștită că s-a prăpădit fără să știe că, într-o zi, din spuma ei fetidă, va apărea doctorul Sorin Paveliu.

P.S. Citatele din gândirea doctorului Sorin Paveliu sunt extrase de pe pagina personală de FACEBOOK a acestuia, 6 mai 2021. Sorin Paveliu și-a șters postarea în aceeași dată, pe seară...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews