ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt singurul în firmă
ce nu e „vaccinat”;
viața iară-mi confirmă,
că am fost și sunt „ciudat”!

Chiar după „vaccinare
colegii „imunizați
de mine mi se pare
de-a dreptul-s dezgustați!

Adio „împreună”,
luptăm cu aceeasi plagă”;
ei sunt din „lumea bună”,
nu pot să mă înțeleagă”!

Motivul la „trădare”?
„Păi, toți se vaccinează!”
„Concediu în Canare!”
„Șeful ne torturează!”

În schimb imunitatea
nici când nu-i amintită;
de fapt vor libertatea,
ea este cea dorită!

Drepturi ce-sunt tăiate,
sau noua dictatură,
parcă-s uitate toate,
chiar după înțepătură
!

Nu-i și problema lor
că nu-i democrație!
Dar și ei, de nu mor,
vor merge în sclavie!

Cu mine pe vecie
deși sunt vaccinați,
vom sta în „colivie
de stat fiind „protejati”!

31.08.2021

Vrabie pe cale de dispariție

Cum era de așteptat am rămas singurul nevaccinat în firmăl! Nu știu cum reușesc eu să fiu tot timpul „un ciudat”, un „altfel decât toată lumea”, însă, dacă am supraviețuit până acum așa, nu mă mai adaptez lumii, pentru câțiva ani! Problema mea și a noastră, a nevacciaților, este că automat după vaccinare se instalează o stare de „dușmănie mută” din partea celor vaccinați împotriva celor ne-vaccinați! Nu mai suntem pe aceeași „baricadă” deși, în fond, nu s-a schimbat nimic! Dintr-o dată, din momentul în care serul a pătruns în organismul lor, problemele cu încălcarea drepturilor și a libertăților dispar pentru cel vaccinat! Sunt problemele doar a celor care refuză vaccinarea! Ai putea jura că li se pune o ceață pe creier! După ce unii au bătut din gură un an întreg despre democrație, drepturi, logică, medicină, dintr-o dată, toate aceste argumente ale lor nu mai prezintă valoare pentru ei înșiși! Deodată vor în concediu, restaurant, excursii, sau îi „obligă” nevasta, sau „la urma urmei, ce-i dacă?„!

Nimeni, dar absolut nimeni, nu are o motivație medicală și e normal să fie așa, pentru că ea nu există!
Speranța mea e să ies la pensie anul acesta și să „fug” în România unde (ìncă) 2 din 3 sunt ca mine, ciudați! Dacă rămân aici s-ar putea să ajung exponat rar într-o grădină zoologică, cu tăblița pe volieră: „specie pe cale de dispariție”! Problema mare nu ar fi nici asta, dar probabil dispariția o să aibă loc la cei din afara volierelor, iar eu mor în captivitate, de sete, foame!

Sursa: Vrăbiuțe blog.