ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE: Multă lume gândește că este o întâmplare că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, este un program, este o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin 50 de ani, stare recunoscută cu întârziere.

Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului. Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși. Căutările au fost pentru cei slabi, maleabili.

Teorie: conceptul de Inconștiență, individual sau colectivă, este foarte important, pentru că toată manipularea prin asta se face. Trei elemente principale au fost utilizate și folosite riguros în ultimii 3 ani: observarea experimentală, repetiția și controlul.

Strategiile folosite:

1. Divertismentul,

2. Crează o problemă și propune o rezolvare pe care vrei s-o realizezi,

3. Impunerea de măsuri impopulare, încetul cu încetul, nu în mod brusc,

4. Impunerea de măsuri nepopulare pentru viitor (pregătirea populației cu 2-3 ani în avans, privind războiul, o pandemie: C-XIX; trebuie obișnuită populația că Moartea este un lucru necesar),

5. Infantizarea populației prin sectorul publicitar,

6. Folosirea Emoției în locul Gândirii: nu fi critic, nu gândi, renunță la convingerile tale, la analiza ta,

7. Încurajarea Mediocrității (a cărei victime suntem de cel puțin 50 de ani); este strategia cea mai importantă a Centrelor informatoare și formatoare, în alegerea personajelor mediocre obediente(servile, slugi) spre a fi propulsate în Politică,

8. Convertirea Revoltei umane în Culpabilitate, sufocarea revoltei prin culpabilizarea oamenilor spre a-i face slabi și vinovați, spre a nu se mai revolta vreodată,

9. Atitudinea Marelui Inchizitor (exemplificat de Dostoevski), acela care vede și știe tot: noi vă cunoaștem mai bine decât vă cunoașteți voi înșivă, voi nu știți, noi știm ce vă trebuie, nu vă îngrijorați, nu vă gândiți la sănătatea voastră, noi știm ce trebuie făcut pentru ea, noi știm de câte doze aveți nevoie, 5-8-10, noi vom decide pentru voi (evident că vă vom omorî, aici nu este nicio problemă);

OMS-Marele Inchizitor! este o IPOCRIZIE MAJORĂ, în numele Sănătății, în numele Umanității, în numele Filantropiei (și cunoaștem o grămadă de "filantropi" care sunt de fapt psihopați mascați), va gândi și va decide în locul nostru, în strategia de a ne ANIHILA. Acestea au fost și sunt manipulările politico-mediatice la adresa maselor din toată lumea.

Pentru a înțelege ce sunt PSIHOPAȚII, trebuie precizat câteva date despre MORALĂ. Toți filozofii în Etică: Epicur, Socrate, Platon, Aristotel..., Bergson, Kant, Sartre...se pot clasa în 2 categorii :

1. DEONTOLOGIE/ETICĂ (nu trebuie sacrificați inocenții), 

2. UTILITARISMUL, care precizează că toți oamenii sunt egoiști prin natură (Thomas Hobbes), caută să-i distrugă pe ceilalalți.

Când trebuie să alegi, o faci între BINE și RĂU, aici nu există relativism; în Deontologie conceptul de BINE este mult mai important decât cel de UTIL. Avem BINELE de-o parte și UTILUL de cealaltă parte, ce este BINE, poate fi UTIL, dar ce este UTIL, nu este obligatoriu și BINE.

Pentru Pentagon este foarte util să bombardeze țări (trafic de arme, îmbogățire), pentru B.Gates este foarte util să vândă false produse de inoculare, va câștiga foarte mult, dar în schimb, pentru noi, este un lucru criminal; ce este UTIL este rar să fie și BINE.

Ce este UTILITAR poate fi și PATOLOGIC. În patologie vorbim despre bolnavi inocenți și bolnavi răi. Utilitarismul este apanajul societăților manipulatoare, a societăților de astăzi, globaliste, al finanțelor speculative, al capitalismului nesănătos și cultivă personajul PSIHOPAT.

Psihopatul este profilul preferat, cultivat, promulgat și susținut. Toate sistemele ideologice au avut prototipul personajului preferat: naziștii rasa superioară, supraomul nazist, comuniștii noul om comunist, societățile de astăzi (Davos, BigPharma, Cartelurile Bancare), psihopatul.

Se conturează 3 tipuri de diagnostic:

1. NEVROZELE, conștienți de boala lor, sunt în realitatea zilei;

2. PSIHOZELE AFECTIVE, tulburările emoționale, beneficiază de tratament;

3. PSIHOPAȚII, cei care pierd contactul cu realitatea.

Grupul PSIHOPAȚILOR este cel cu tulburări de caracter manifestate din mica copilărie, greu de diagnosticat și foarte dificil de tratat, câteodată intratabili.

Sunt conștienți de ceea ce fac, fac rău celorlalți în mod conștient, premeditat, bine gândit, pot fi Inteligenți, nu pot interioriza niciodată Morala, Etica, nu au ego, nu au empatie, nu au emoții, nu au sentimentul de vinovăție, nu au niciodată rușine, nu au scrupule, se servesc de ceilalți în mod egoist și utilitar, spiritualitate zero. Dacă acceptăm termenul de bolnavi, aceștia sunt bolnavii RĂI.

Nu este un grup pe care să-l tratăm în Centre de Terapie, este un grup patologic în care dezvoltarea cognitivă, până la vârsta aproximativă de 6 ani, poate fi alterată. Partea genetică și educația pot avea partea lor de contribuție. Când sunt diagnosticați se poate decide doar între izolare sau condamnare.

PSIHOPATUL este tipul preferat de societățile manipulatoare, totalitate, ale marilor finanțe, de astăzi. Dacă psihopații sunt inteligenți, dacă au un factor cognitiv ridicat, se vor dirija spre meseriile care pot duce spre puterea de dirijare, de a se servi de alții, adesea în politică.

Dacă inteligența lor nu este suficientă, factorul cognitiv nu este prea mare, din păcate, din acest grup se triază asasinii, criminalii în serie, gâtuitorii de copii. Un psihopat inteligent va deveni un politician, un psihopat prost va deveni un criminal în serie.

În Psihopatologie sunt recunoscuți prin faptul că nu se pocăiesc niciodată de relele făcute, din cauza lipsei sentimentului de culpabilitate, iar câteodată sunt chiar mândri de actele săvârșite. Amintiți-vă de Procesul Nuremberg. Copiii care chinuie animalele, dacă nu sunt luați în atenție și atitudine imediat, spre a li se atenua agresivitatea și structurarea caracteriologică să nu devină psihopatică, la vârstă adultă vor face același lucru cu o ființă umană.

Dacă sunt inteligenți este dificil să-i diagnostichezi de la început, iar dacă acest lucru se va întâmpla este important să-i împiedicăm de a urca pe scara socială, de a ajunge la putere. Nefiind diagnosticați, acești indivizi urcă rapid spre poziții de responsabilitate. Ajunși la putere este foarte dificil să-i anihilăm, avem deja destule exemple.

Strategia de a ajunge la această societate, manipulatoare și totalitară, durează de cel puțin 50 de ani. A fost un program bine studiat, premeditat și aplicat.

A avut 2 părți:

1. Alegerea personajelor de această factură și eliminarea tuturor celor care nu sunt psihopați, sunt integrați, bine structurați, inteligenți, competenți, puternici, curajoși, cu un ego normal; au fost selecționați din școli și facultăți și promovați prin burse, stagii, programe ca tânăr om de afaceri, tineri lideri, guverne din umbră, etc...spre a fi propulsați ulterior. Profilul celor care dețin funcții: nu prea urâți, foarte docili, ușor de manipulat, avari, ambițioși, fără cunoștințe aprofundate, în aparență simpatici, fără cultură, fără spiritualitate, adesea complexați, sau perverși. Au toți cam același profil (Trudeau, Macron, Zelensky...), în Cartelul Bancar cunoaștem toți copiii Rothschild, același profil.

2. Instalarea în funcții. Toate alegerile prin vot sunt trucate, cine ar crede că ucrainienii au ales un asemenea idiot, ăsta a fost instalat!, la fel în Muntenegru, Serbia, Canada...

Materialul publicat de ActiveNews reprezintă o primă parte tradusă de Dr. Damian Baciu din interviul de mai jos.

Va continua cu exemple contemporane: Kushner, Solana, George Bush Jr, Joschka Fischer, Jack Lang, regele Belgiei, Bertrand Delanoe, Laurent Fabius și fiul, Coroana engleză, prințul Andrew, Clintonii, N.Sarkozy, Bertrand Levy, Biden, Trudeau, Bill Gates, Jeffrey Epstein, K. Schwab, der Leyen.

Dr. Damian Baciu: Pentru țara noastră vă las pe dumneavoastră să decideți!

VIDEO