ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson se înșală: scandalul documentelor clasificate nu are rolul de a-l compromite pe Joe Biden. Ci, dimpotrivă, de a-l proteja.

Un editorial de Rob Smith publicat de RealClearWire și pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Iată ceva ce nu veți auzi în altă parte. Este clar că Joe Biden a fost dat în gât în scandalul documentelor clasificate. Dar de către cine?

Tucker Carlson este convins că e vorba de o cabală a membrilor Partidului Democrat, care doresc un alt candidat la președinție în 2024.

Tucker, te iubesc, dar nu cred că este așa. Eu cred că este vorba de agenți străini și de interesele lor.

Joe Biden este în politică de 50 de ani. Nu a avut niciodată o slujbă adevărată. Singura convingere serioasă pe care o are este auto-ridicarea în slăvi. Aceasta vine de la plăcerea de a se lăsa lingușit ca urmare a puterii și vastelor resurse aflate la dispoziția sa.

Este mai prost decât o clanță de ușă. În ciuda celor 50 de ani de experiență, este pe pilot automat când vine vorba de auto-protecție.

Pur și simplu face ce i se spune și citește teleprompterul fără să fie cu adevărat conștient de ceea ce citește.

De aceea, nu cred în analiza lui Tucker, deoarece forțele care îl controlează pe Biden se bucură de toate avantajele. De ce ar dori să îl arunce peste bord?

Am un mare respect pentru oricine își riscă banii personali pentru a crea un produs sau un serviciu pe care alții doresc să îl cumpere. Fie că e vorba de un instalator care își dezvoltă propria afacere, fie de un inginer software care creează un nou gadget care încântă Menlo Park.

Dar indivizii care vând influență și acces la politicienii americani sunt dezgustători. Politicienii uneltitori sunt niște șobolani de canal.

Ei sunt gestionarii banilor voștri și folosesc accesul la banii voștri pentru a le face favoruri altora, astfel încât să tragă foloase de pe urma banilor voștri și să se îmbogățească ei.

Interesul național vine pe locul doi, după interesul lor personal.

Mai grav este atunci când își vând influența unor persoane străine, malefice, aflate în posturi cheie în guverne ostile Statelor Unite. Este dezgustător. Este trădare.

Banii sunt bani. Pot fi o forță benefică, dar și o forță a răului și corupției.

Oamenii integri, cei care ar trebui să fie aleși în funcții oficiale, știu asta. Ei înțeleg că, în calitate de ființe umane, sunt coruptibili și de aceea evită cu grijă orice potențial conflict care le-ar compromite integritatea sau loialitatea față de cei care le-au acordat mandatul.

Acestea sunt truisme seculare vehiculate și puse în practică de cei care doresc cu adevărat să își păstreze caracterul de cel puțin 2.000 de ani.

Vezi Matei 6.24:

„Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona.”

Mamona, adică Banul.

Spațiul este prea limitat pentru a enumera fiecare operațiune de trafic de influență a familiei Biden, deși laptopul lui Hunter Biden este plin de informații.

Familia Biden a luat bani de la oligarhi ucraineni și ruși, aflați în strânse legături cu guvernele din țările lor.

Au folosit banii Departamentului Apărării la finanțarea bio-laboratoarele din Ucraina, pentru a se îmbogăți, având legături financiare cu aceste entități.

Știm despre Burisma, Bobulinski, SinoHawk și împrumuturile-subvenții fără dobândă. Ați auzit ca IRS să cerceteze motivul pentru care nu a existat dobândă? Și, apropo, omisiunea dobânzii se taxează la fel ca orice venit obișnuit.

Apoi, este și călătoria lui Hunter Biden din 2013 la bordul Air Force 2 împreună cu tăticul lui, atunci când sindicatul crimei Biden s-a întors acasă cu 1,5 miliarde de dolari, finanțare din partea guvernului chinez în „fonduri de capital”, pe care urma să le gestioneze Hunter Biden, cu creierul lui întunecat de droguri.

Eu întotdeauna am căutat să îmi investesc banii împreună cu dependenții de droguri, voi nu?

Apoi mai este și CEFC Energy. Sume imense au fost plătite de China familiei Biden pentru a obține extracția de cobalt în Republica Congo și a fabrica vehicule electrice chinezești.

Jim Biden a obținut un contract de 1,5 miliarde de dolari pentru a construi 100.000 de locuințe în Irak. Până atunci, nu bătuse nici măcar un singur cui.

Centrul Penn-Biden, finanțat aproape în totalitate de guvernul chinez și cu alți „bani negri” provenind din China, i-a plătit lui Joe un salariu de 900.000 de dolari practic pentru nimic. Și acoliți ai lui, ca Antony Blinken, au primit bani tot pentru a nu face nimic.

Peter Schweizer a făcut o treabă excelentă documentând cu minuție corupția familiei Biden cu guverne străine ostile.

Dar oricât ar fi această carte de recentă, ea nu reușește să îndepărteze nici măcar o pojghiță din ceea ce știm acum, în condițiile în care fiecare zi aduce noi dezvăluiri explozive.

Săptămâna trecută, am fost demis din baroul avocaților din California și New York, pentru că am denunțat public un avocat care reprezenta ambele partide într-un acord comercial de mai multe milioane de dolari.

Avocatul era unul dintre reprezentanții „cumpărătorului” într-o tranzacție în care clientul său era „vânzătorul”. Potrivit Evangheliei după Matei, cineva nu poate sluji la doi stăpâni.

În acest dosar, oricât de dezgustătoare ar fi fost acțiunea avocatului, era prejudiciată doar o singură persoană.

Dar când Președintele Statelor Unite slujește la doi stăpâni, răul produs este incalculabil.

Guverne corupte precum cele ale Ucrainei sau Chinei știu exact ce fac atunci când cumpără influență politică, adică mituiesc politicieni americani. Controlează politicianul. Politicianul execută ordinul venit din afară în loc să servească interesul național. Pentru că politicianul poate fi șantajat cu ușurință.

De ce președintele Biden a scos un milion de barili de petrol din Rezerva Strategică pentru a le „vinde” către Sinpec, o companie care are legături cu Hunter Biden?

Mai mult, de ce dăm 100 de miliarde de dolari Ucrainei? Înțeleg că Putin este un tip rău, dar nici Zelenski nu e Maica Tereza.

Se știe că Ucraina este la fel de coruptă ca Rusia, după cum se vede și din acest caz de corupție sfruntată.

Viața ucrainenilor de rând (nu a oligarhilor) care trăiesc în republicile separatiste Donețk și Lugansk (ambele majoritat rusofone) ar fi ea cu adevărat diferită dacă s-ar afla sub controlul rușilor?

Un lucru pe care l-am aflat din acest război este că puternicele forțe armate ruse nu sunt pentru Occident amenințarea pe care o credeam toți.

Care este deci scopul real? Cum vor arăta lucrurile atunci când se va încheia războiul? Ce au rezolvat morțile și distrugerile numeroaselor războaie din ultimele decenii?

Săptămâna aceasta, Joe Biden a anunțat o nouă escaladare a războiului prin trimiterea în Ucraina a 31 de tancuri Abrams. Este vorba de o nouă implicare masivă a armatei americane în conflict, dat fiind că militarii americani vor trebui să îi antreneze pe ucraineni: înarmare, aprovizionare și mentenanță pentru aceste vehicule. Ceea ce înseamnă militari americani în Ucraina, luptând împotriva rușilor.

Oricine poate citi Articolul 1, Secțiunea 8, Clauza 11 din Constituția SUA: doar Congresul are dreptul să declare război.

De ce riscă Joe Biden un război nuclear escaladând acest conflict?

Miranda Devine de la New York Post a publicat un e-mail din 12 aprilie 2014 care se afla în laptopul lui Hunter Biden, și pe care Hunter i l-a trimis partenerului său de afaceri, Devon Archer, în prezent aflat în închisoare pentru escrocherie.

În e-mail, Hunter dovedește că este la curent cu o uimitoare cantitate de informații detaliate despre Ucraina. Acel tip de informații pe care le poți afla citind rapoarte top secret pe care ți le dă tăticul pentru a te ajuta în operațiunile de trafic de influență.

Îl implică în mod clar pe tatăl lui în traficul lor de influență și își încheie e-mail-ul în stilul lui Tony Soprano, cerându-i lui Devon să își cumpere un telefon „de unică folosință”.

Așadar, cine l-a dat în gât pe Joe Biden? Să fie rușii? Au servicii de informații bune. Și au cu siguranță și bune motive de a-l denunța pe Joe și de a dezvălui legăturile sale cu Ucraina.

Sau să presupunem că Zelenski zice: „Joe, ori ne dai tancurile, ori te execut” și trage un foc pe deasupra capului unui Joe aplecat cu umilință, pentru a-l face să acționeze în consecință.

Cu siguranță, Zelenski are un dosar întreg cu faptele lui Biden în Ucraina și este gata să îl folosească. Președintele nostru este cumpărat și compromis.

El și familia lui sunt niște scelerați și trădători. Puteți să mă faceți conspiraționist, dar este cât se poate de rezonabil să pui astfel de întrebări când cineva și-a trădat țara.

Suspectez că aceste documente clasificate au o legătură cu Ucraina. Și că dezvăluie corupția familiei Biden care a pus în pericol securitatea Statelor Unite, iar pe noi ne-a adus mai aproape de un războu nuclear.

Avocații personali ai lui Slow Joe încercau să recupereze aceste dosare ca să facă ce? Aproape sigur, pentru a evita ca conținutul lor să îl implice pe Președinte în activități penale.

Procurorul General Merick Garland a numit un Procuror Special. Este și el parte a operațiunii de mușamalizare?

Aproape sigur el va refuza să divulge conținutul dosarelor confiscate și va face tot ce poate pentru ca arhivele naționale să scape de citațiile de a compărea în fața Congresului, susținând că „divulgarea oricăror informații ar pune în pericol o anchetă penală în curs”.

Puteți păcăli toată presa de la Washington, dar nu îl puteți păcăli pe bătrânul Rob Smith.

Pentru a o cita pe Alice în Țara Minunilor, treaba devine „din ce în ce mai curioasă.

Deocamdată nu cunoaștem toate răspunsurile, dar un lucru e sigur: cineva nu poate sluji la doi stăpâni.