ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost cadru superior al CIA că Trump și adepții lui sunt extremiști periculoși și că împotriva lor trebuie folosite Strategii Antiteroriste asemănătoare celor utilizate împotriva ISIS și Al-Qaida.

Fostul cadru superior din CIA, Marc Polymeropoulos, acum racolat ca „analist politic” în presa de stânga, a publicat duminică un articol în care afirmă că metodele folosite odinioară la combaterea islamismului radical ar trebui întrebuințate împotriva lui Donald Trump și a conservatorilor americani.

Articolul lui Polymeropoulos din NBC News Think susține că împotriva extremiștilor, fie că sunt teroriști islamici, fie că sunt Republicani, trebuie aplicate aceleași metode antitero și de deradicalizare.

„Am lucrat în operațiuni de antiterorism aproape întreaga mea carieră la CIA, până în 2019, când m-am pensionat. Bătălia în care ne-am angajat cu grupări teroriste internaționale, precum Al-Qaida, nu a fost doar cu legiunile lor de luptători , ci și cu armele foarte eficiente ale propagandei lor.”

Și Polymeropoulos a adăugat:

„Statele Unite și aliații noștri i-au privit pe acești propagandiști ca pe niște rotițe esențiale ale mașinăriei unui grup terorist și la fel de vinovați ca orice terorist obișnuit. Așadar, i-am făcut responsabili atunci când au fost uciși civili nevinovați.”

Polymeropoulos a folosit atacul împotriva lui Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților, ca pe un argument zdrobitor că administrația americană trebuie să adopte măsuri mai ferme împotriva cetățenilor săi.

„Lupii singuratici sunt un ghimpe pentru forțele de ordine ale Statelor Unite, în condițiile în care am văzut cum un bărbat neafiliat la nici o grupare cunoscută, dar implicat în propaganda de dreapta, l-a atacat pe Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi. Deși autoritățile au luat împotriva lui măsurile cuvenite, sunt puține semne că guvernul ar adopta abordarea generală necesară pentru a lupta împotriva propagandei care a indus violența din spatele infracțiunii sale.”

Presa „mainstream” a încercat să îl prezinte pe suspectul de agresiunea lui Pelosi ca pe un extremist de dreapta, deși acesta era un imigrant ilegal, pedofil, avea un steag LGBT în curte, un abțibild Black Lives Matter, iar pe Facebook avea postări de genul „Iisus este Antihristul”.

Și „agresiunea” ridică numeroase semne de întrebare:, între altele, telefonând la poliție, Paul Pelosi l-a numit pe suspect „prietenul meu”, iar poliția refuză să dea publicității înregistrările video ale camerelor de pe corpul polițiștilor.

Mulți analiști independenți bănuiesc că,la originea agresiunii, ar fi o relație homosexuală între Pelosi și suspect. 

Revenind la expertul CIA înverșunat împotriva adepților lui Trump, acesta a deplâns faptul că Constituția SUA asigură cetățenilor americani mai multe drepturi decât inamicilor străini:

„Constituția conferă anumite măsuri de protecție libertății de exprimare pentru propaganda extremistă din Statele Unite, care împiedică autoritățile să folosească la noi acasă exact aceeași strategie antiteroristă din afara granițelor.”

Polymeropoulos a nominalizat mai mulți politicieni Republicani, în frunte cu fostul președinte Donald Trump și cu fiul său, a căror retorică ar incita la violență și a afirmat că, în partea stângă a eșichierului politic american, „nu există nimic comparabil”.

Articolul fostului membru CIA vine pe fondul apelurilor disperate și incitatoare ale lui Joe Biden și ale membrilor administrației sale că Republicanii sunt un pericol pentru Democrație și că Democrația este în pericol la alegerile de mâine.

Sunt tot mai multe semne că se pregătește o fraudă asemănătoare celei din 2020.

Biden și aliații săi au avertizat de asemenea că nimeni nu are dreptul să conteste rezultatul alegerilor și cine o face reprezintă un pericol pentru Democrație.

Adică un terorist. 

De la înscenarea asaltului asupra Capitoliului, din 6 ianuarie 2021, Democrații nu au încetat să îi acuze pe Trump și adepții săi de extremism și de „terorism domestic”, pentru că au contestat rezultatul alegerilor din noiembrie 2020.

Cu doar câteva ore înaintea alegerilor cruciale din 8 noiembrie 2022, sondajele anunță o catastrofă pentru Partidul Democrat: pierderea la scor mare a controlului în ambele camere ale Congresului.

Dar marionetele lui Biden și asociații săi pur și simplu NU ÎȘI PERMIT să piardă: riscă să fie trași la răspundere pentru toate toate ticăloșiile săvârșite, începând cu Dictatura COVID și terorismul său sanitar, cu încurajarea protestelor violente și crimelor Black Lives Matter, cu afacerile cu vaccinuri și până la frauda din 2020 și strategiile subterane din Războiul cu Ucraina.

Nu în ultimul rând, Joe Biden și familia pentru relațiile oculte cu Ucraina și China.

Nu este exclus ca articolul fostului cadru din conducerea CIA să anunțe, într-o formă sau alta, o repetare a diversiunii din 6 ianuarie, ca metodă de disimulare a noii fraude.