ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresul globaliștilor de la Davos a trecut și, așa cum observa comentatorul ActiveNews din Canada, Alin Alexandru, mult prea puțin s-a vorbit despre lucrările vacctiviștilor.

Noi vrem să reținem, totuși, și dâra amuzantă lăsată în urma lor de clovnii vacciniști ai lui Klaus Schwab.

Astfel, de la șeful Moderna, Stéphane Bancel, care pare tras la indigo cu Pfizeristul-șef, Albert Bourla, am aflat un lucru întristător: și anume că a fost nevoit să arunce la gunoi 20.000.000 de doze de vaccin salvator (!), pentru că „nimeni nu mai vrea să-l ia!” (video mai sus).

Capul Pfizer a venit însă, în discuția sa cu Klaus Schwab, cu o știre și mai înspăimântătoare, ajungând să-l citeze pe însuși Gheorghiță-de-la-sculărie privind cauzele refuzului vaccinării Covid, respectiv „sărăcia” și „lipsa de educație”:

„Avem miliarde de doze pe care le oferim pe gratis și... stau în depozite pentru că nu există suficiente populații educate care să creadă că vaccinurile sunt bune”. (video mai jos)

Needucații aștia!

Dar ce ne facem cu președintele gigantului farmaceutic mondial PharmaMar, José María Fernández Sousa-Faro, milionar dar și profesor de biochimie la Universitățile Complutense și Santiago de Compostela, cu o diplomă în management de afaceri de la IESE Business School din Madrid, aproximativ 100 de publicații și brevete în biochimie, antibiotice și biologie moleculară, o experiență de peste 35 de ani în industria farmaceutică la ICI-Farma, Antibiotics, Zeltia și PharmaMar, fost membru al consiliilor de administrație ale Antibióticos, Penibérica, Biolys, ICI-Farma, Pescanova, Transfesa, Cooper-Zeltia, ICI-Zeltia și Banco Guipuzcoano, și care, ce să vezi?, și-a tras Certificat FALS de vaccinare, injectându-se cu ser fiziologic.

Probleme, Gheorghițule?

PS: Pentru cine credea că am scăpat, stați puțin că nu-i chiar așa ușor... După cum ne averizează și Claudia Marcu și Adrian Pătrușcă, oamenii care vă vor sănătatea au negociat deja, pentru la toamnă, ca să vă faceți bine cu noi doze de vaccin de la Pfizer.

Astfel, deși n-ați văzut nicăieri această știre importantă, credem, pentru noi, care avem de achitat peste 1 miliard de euro pe serurile miraculoase experimentale, cu care trebuia să fim înțepați de vreo 15 ori fără să expire, conform creierului (lipsă) al lui Cîțu, vă anunțăm că Comisia Europeană a modificat Contractul secret cu Pfizer și „a obținut un acord cu BioNTech-Pfizer pentru a adapta calendarele de livrare la necesitățile statelor membre”.

În documentul emis pe 13 mai 2022 se afirmă că „Acest acord cu BioNTech-Pfizer va adapta calendarele de livrări convenite inițial prin contract. Livrările de doze programate pentru luna iunie și pe tot parcursul verii vor fi, prin urmare, efectuate în septembrie și în toamna și iarna anului 2022, atunci când statele membre vor avea cel mai probabil nevoie de stocuri suplimentare de vaccinuri pentru campaniile naționale și pentru a-și îndeplini angajamentele internaționale în materie de solidaritate.”

Ați înțeles cum stă treaba: „cel mai probabil” (în engleză „will more likely need”) vom avea nevoie de noi doze la toamnă și la iarnă. Așa „zice” „specialiștii”. Și dacă nu va fi așa cine va înghiți dozele și cine va returna sutele de millioane de euro vărsate din visteria statului? Cîțu sau Gheorghiță?

VIDEO cu deprimatul Bourla: