ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Cîțu, literalmente cel mai prost premier pe care l-a avut România în toată istoria ei, pare să fi intrat într-un nou joc de-a Hopa-Mitică cu reîncălzirea lui Nicolae Ciucă ca prim-ministru. În realitate, jocul e de-a Matrioșka iar Cîțu e chiar premierul Potemkin care nu numai că-și vopsea realizările - satele de carton - dar își și muta adulatorii din sat în sat, pe măsură ce avansa pe Nipru cu Ecaterina, recte Klaus cel Mare, la pupă. Cum era s-a schimbat, adulatorii lui au devenit electronici, cumpărați la bucată și like pentru contul său de Facebook, din Rusia, Ucraina, Pakistan, Bangladesh sau chiar Vietnamul comunist.

Sigur, el poate să spună că nu știe nimic, că echipa de campania, că fanii etc. Fals, atâta timp cât aprecierile contrastează frapant cu mesajele lăsate de românii reale. Iar Facebook știe tot. Și compania Meta ar trebui să cerceteze, să descopere și să sancționeze frauda. Pentru că cât de penibil este ca Cîțu, premierul demis, interimar și imaginar al României să-și cumpere aprecierile, ca să dea bine la bobor?

La pontul unui cititoare fidele a ActiveNews ne-am aplecat asupra postărilor recente ale pseudo-premierului României, de pe pagina sa oficială, manageriată cel mai probabil de angajați ai statului român, la Guvernul României.

Dintre acestea, cea de la comemorarea atentatului de la Colectiv avea cele mai multe like-uri - peste 11.000. Ia te uită! - ne-am zis - ce a făcut Cîțu pentru Colectiv, de când e prim-ministru, ca să se bulucească boborul cu like-ul și inimioara, simbolurile unei aprecieri profunde față de o asemenea nulitate ca Cîțu?!

Surpriză (vorba vine): NICI UNA DINTRE APRECIERILE SUB FORMĂ DE INIMĂ la postarea despre tragedia de la Colectiv NU VIN DIN ROMÂNIA! Ci, după cum am spus deja, din țări islamice, comuniste sau din fosta URSS. Ăsta-i omul!

Am luat și o filmare LIVE la rând - cea cu „creșterea economică” din capul lui Cîțu. Iarăși, like-uri și inimioare cu toptanul. Ce român ar fi putut să aprecieze inepțiile sorbitorului de cuvinte pe jumătate în limba română pe jumătate în limba iepurilor șchiopi? Evident, „românii” cu certificat verde din Rusia, Ucraina, Pakistan, Bangladesh și Vietnam.

Am păstrat pentru ancheta Facebook toată lista lor, iar mai jos găsiți o serie din imaginile doveditoare.

Jenibil!

Dar mai înainte să vedem ce „inimioare” i-au acordat românii adevărați, în comentariile lor la postarea despre Colectiv:

Florin Cîțu: Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, așa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital. Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică.

Remus Badulescu: Și noi ne întrebam, când o sa răspunzi pentru miile de morți de Covid ??? Tu și șeful tău !!

Mihai Muntean: Bine și ce-ai făcut tu și gașca numită pompos guvern pentru aflarea adevărului și pedepsirea vinovaților!? Aaa, am uitat erați ocupați să creșteți pibul și să tăiați pensiile speciale...pe hârtie!

Otilia Acsinte: Siktir!

Paul Gabriel Andrei: Unde ati fost? In club?

Romeo Velicu: Sau trăgea o liniuță?

Filip Capsali: Pentru cei arși în spitale ai aprins" o lacrimă de compasiune ?! Sau mergi pe șest ....ingroși obrazul .

Bogdan Paul: Să îl cităm pe Excelența Sa, domnul Iohannis: Câți oameni trebuie să mai moară, domnule premier?

Vocea României: Iar pe vrăjeală. Nu mai ține frățică!

Zoe Dantes: Concluzia la ce scrii aici, e că pe unde treci lași în urmă numai moarte și distrugere! Asta in cazul in care e adevărat și toată lumea a tăcut despre povestea ta și Colectiv. Probabil asta este explicația pentru faptul că ești prizonier în Palatul Victoria.

Ion Mihăiescu: Își aduce aminte că a fost acolo, dar nu își aduce aminte de ce !

Cristi Priza: Nu erați cu Piedone la deschiderea anului școlar?

Ionescu Ruxandra: Domnul Florin Cîțu lumanari, aprindem noi! dumneavoastra aveti obligatia morala si profesionala sa faceti ceva pentru cei care au supravietuit, pentru parintii care si au pierdut copiii, fata de cei vinovati. Cum facem?

Miki Ionescu: Ai fost acolo cum am fost eu in spatiu cu Jeff Bezos. Pana si aici este vorba tot DESPRE TINE (AM APRINS lumanare, cum FAC an de an, IMI ADUC AMINTE, AM FOST ACOLO (!!!), durerea (MEA) este la fel de puternica. Mai ai putin si spui ca ai si murit acolo. Pffff...

Cerasella Ponta: Și ce-ai făcut sa fie pedepsiți vinovații? Ai pus piedici Justiției, scârbă ce ești!

Claudia Preda: Aloooo, unde ai fost tu, bre, acolo? Baaaaa, cu asta ai cam atins apogeul nesimtirii si al grobianismului! Nu poti sa scrii asa ceva, nu ai cum...esti sadic.

Alex Tudor: Esti răvășit de sase ani :))))) nu se știe dacă o sa iti mai revii:))))) sa nu uiți sa aprinzi lumânări și după ce nu mai ești prim ministru; )))))))))) Apropos, era și tu acolo, nu? :)))))

Adrian Preduca: Mi-e sila de voi. Sa va fie rusine. Dupa atatia ani, justitia nu a fost in stare sa gaseasca vinovatii. Piedone e linistit si se plimba pe motocicleta la primaria sect 5. Ceilalti la fel, dorm linistiti. Sa va fie rusine criminalilor! Voi toti sunteti vinovati!

Steluța Popescu: Ar trebui sa va amintiti in fiecare dimineata de Colectiv, nu doar o data pe an, cand faceti o postare pe facebook. Poate ca asa s-ar schimba ceva in tara asta.

Mihaela Scarlat: "Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital." Domnul Câțu, vă rog să explicați această frază, scrisă de dumneavoastră.

Luminita Ioana Mazuru: Oare pt cei morți în pandemie, pt care nu ați făcut nimic sa ii salvați, aprindeți lumânări?? Sau acest subiect nu este asa de popular ....

Dani Aldea: Colectiv e in fiecare zi din cauza voastră, criminalilor!
Poate reușești să găsești un Dr psihiatru care sa îți dea tratamentul potrivit, ești un pericol pentru tara asta!
Cat tupeu poți să ai să ignori dezastrul făcut cu buna știință?


Cornelia Motoc: Da am crezut că ai aprins o luminare ptr cei care au pierdut lupta cu covidul,ptr cei care au murit arși in spitalele din România cînd dv erați prim ministru.

Teodora Zabavă: Hopa! Nu ești doar Superman, ci și Flash, dacă ai fost acolo și nu te-a văzut nici dracu. Și nu poți tu șterge postări cît de repede putem noi face print screen :))) Circulă în draci poza cu postarea ta din altă parte, în engleză, cu "bad news from Bucharest", chiar dacă după aia i-ai dat delete. Delete și ție!

„ROMÂNII” LUI CÎȚU ÎN 10 IMAGINI:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 Pam-pam!