ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă îngrijorase faptul că nici la două săptămâni după accidentul petrecut pe DN 39 soldat cu rănirea gravă a unui motociclist în urma impactului cu mașina condusă de Monica Macovei, nu avem un răspuns din partea procurorilor de la Parchetul din Constanța?
 
Ba încă, amatorii de scenarii tendențioase au mers până acolo încât au pus în circulație zvonul că, în acest fel, se urmărește mutarea cazului la Parchetul General și, de fapt, îngroparea dosarului. 
 
Ei bine, aflați că v-ați înșelat amarnic!
 
Pentru că, iată, un procuror cu o vastă și temeinică experiență și cu reflexe care au crescut odată cu experiența a intervenit, prompt și la obiect, dând răspunsuri clare, pe care cu greu le putem infirma.

Astfel, dacă ați avut îndoieli privind reflexele care i-ar fi jucat o festă conducătoarei auto Monica Macovei, citiți vă rog aici răspunsul:,,conduc preventiv mai bine decât la 34 de ani’’. După care, în caz că tot mai credeți că Monica Macovei este cea care a provocat accidentul, așa cum au scris polițiștii veniți la fața locului, luați aminte la următorul sever avertisment:,,Nu mă cunoașteți. Înotați în mare la 8-10 grade o oră cel puțin? Alergați minimum 2 km/zi? Skiați pe pârtii negre? Vă scufundați?

Dar dacă tot perseverați cu îndoielile, haideți să luăm la puricat întrebările și să ne lămurim că procurorul care risipește toate bănuielile că Monica Macovei ar fi autoarea accidentului.

 Așadar:
 
1. Cine a fost ministrul care, valorificându-și bogata experiență teoretică și practică dobândită ca procuror al regimului partidului-stat, a aruncat sistemul de justiție în subordonarea sinistrului binom? Odioasă scăldare în ape tulburi de pe urma cărora atâția și atâția oameni nevinovați au fost purtați prin tribunale și întemnițați de (in)justiția super-politizată a regimului Traian Băsescu.

2. Cine a fost ministrul de justiție și, după aceea, parlamentarul european, care a alegat cu pâra la Înalta Poartă a comunității europene, cerând, imperativ, să ni se aplice MCV-ul . Mecanism aplicat României cu dublă măsură și de pe urma căruia încă suntem ținuți la bariera Spațiului Schengen, deși de zece ani am îndeplinit toate criteriile tehnice? 

3. Cine a fost europarlamentarul care a schiat cu o cinică dexteritate pe pârtiile negre ale delațiunii și le-a făcut capul calendar înalților oficiali ai Uniunii Europene până i-a convins, măcar pe unii dintre ei, că România este elevul-problemă al uniunii și că trebuie ținută numai pe coji de nucă?

Citiți, vă rog, aceste întrebări,consultați la nevoie,memoria documentelor, și sunt convins că veți afla și persoana care este și procurorul cel mai bine documentat și cel mai în măsură să dea răspunsurile așteptate la întrebarea despre cine vinovatul și despre victima în cazul accidentului petrecut pe 8 octombrie pe DN 39.Accident în care a fost implicați conducătoarea auto Monica Macovei și un motociclist de 56 de ani.

Fără doar și poate, doamna procuror Monica Macovei! Care ,de altfel, și recunoaște că reflexele sale ,,s-au format odată cu experiența’’.