ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când ne-au împuiat capul cu „Ce conține Vaccinul” au uitat ingredientul principal: Moarte.

Ultravaccinistul și ultrastângistul (pleonasm) New York Times publică o statistică neagră care arată că, în Statele Unite, au murit de COVID mai multe persoane anul acesta, comparativ cu anul trecut. 

Între cei doi ani este o diferență crucială: în 2020 nu începuse vaccinarea; acum 60% dintre americani sunt complet vaccinați.

New York Times citează ultimele cifre oferite de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), care arată că, în Statele Unite, în 2021, au avut loc 386.233 decese legate de COVID-19, 

În 2020, Statele Unite au înregistrat 385.343 astfel de decese.

Însă prima dintre cifre va fi considerabil mai mare, dat fiind că 2021 nu s-a încheiat.

Aiuritor este că NY Times (citând evident „experți”) atribuie creșterea numărului de decese de anul acesta unei „sume de factori”, dintre care cel mai important este „o rată de vaccinare crucial mai mică decât cea necesară”.

În aceste condiții, nu este nimic surprinzător că alți factori care ar fi dus la creșterea numărului de decese sunt „relaxarea precauțiilor cotidiene, precum măștile și distanțarea socială, și dezvoltarea tulpinii Delta, înalt contagioasă”.

Într-un autism care îi face impermeabili la realitate, Apostolii Covidului nu pot ieși din cercul etanș al celor câtorva dogme pe care le turuie la nesfârșit, în orice ocazie, ca Piersic în sceneta cu castravetele.

Iată ce scrie Times:

„Practic, declară experții în sănătate publică, numeroși americani se comportă ca și cum COVID-19 ar fi acum o boală endemică gestionabilă, iar nu o criză – o tranziție se va produce până la urmă, dar ea nu s-a petrecut încă.

„Totuși, mulți refuză să se vaccineze la nivelurile necesare pentru a se realiza această tranziție la ceea ce oamenii de știință numesc «endemicitate», care înseamnă că virusul va continua să circule la un nivel mai redus, cu creșteri și descreșteri periodice, însă fără a atinge vârfurile devastatoare care au caracterizat pandemia.

„Doar 59%  din populație este complet vaccinată, cea mai mică rată din G7.”

Însă, în 2020, vaccinarea a fost practic egală cu zero atât în Statele Unite cât și peste tot în lume. În ciuda a ceea ce administrația Trump a numit Operation Warp Speed, la 31 decembrie 2020, procentul de populație vaccinată în SUA era de sub 0,1%.

Să admitem însă că vaccinarea „nu se ridică la nivelurile necesare”.

Totuși, nici unul dintre „experții” pe care i-a consultat New York Times nu s-a ostenit să încerce măcar să lămurească de ce se moare mai mult CU vaccinuri, decât FĂRĂ ele.

Pe de altă parte, „experții” nu suflă o vorbă despre faptul că vaccinații continuă să se îmbolnăvească și să transmită boala la fel ca nevaccinații (unele studii arată că sunt de ZECI de ORI mai periculoși).

Mai mult, vaccinații nu doar că se îmbolnăvesc și îi îmbolnăvesc și pe alții, dar și MOR. După cum o dovedește implicit chiar statistica publicată de New York Times.

O altă marotă dragă experților de pretutindeni, de la țărmurile Atlanticului până la malurile Dâmboviței, este pericolul vieții normale, fără restricții.

„Oamenii de știință” care deplâng acum „relaxarea precauțiilor cotidiene” sunt aceiași care musteau de entuziasm când ne vesteau că vaccinul va readuce o viață normală. Vă amintiți câte binefaceri conținea la început vaccinul? Călătorii, întâlniri neîngrădite cu prietenii și familia, petreceri, dans, antren și voie bună.

Nimeni nu ți-a spus că tu, Vaccinat, nu vei avea voie să călătorești, să te întâlnești și să petreci cu Nevaccinații. Nimeni nu te-a informat că Libertatea ta va fi condiționată de statutul meu vaccinal.

Mai mult, nimeni nu te-a avertizat că (așa cum se întâmplă acum în cele mai vaccinate țări) tu, Vaccinat, ai putea fi din nou închis în casă vreodată.

Și nu, NU există „niveluri necesare” de vaccinare. 

Gibraltarul (100% complet vaccinat) a anulat orice manifestări de Crăciun din cauza creșterii grave a numărului de infectpări, și nici un „expert” nu a catadicsit să emită vreo explicație cât de cât logică (necum științifică) pentru această situație.

În fine, să nu uităm de fățărnicia Politicienilor care, împreună cu Presa și cu Medicii, au făcut posibil coșmarul pe care îl trăim astăzi. Scaunul cu trei picioare pe care am fost cățărați în ștreang.

Anul trecut, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale, candidatulBiden i-a pus în cârcă președintelui Trump toți morții de până atunci:

„Au murit 220.000 de americani. Dacă nu vrei să asculți nimic  altceva în seara aceasta, atunci ascultă măcar asta – oricine este responsabil de atâția morți nu trebuie să rămână președintele Statelor Unite ale Americii.”

Cu, foarte probabil, un număr dublu de morți până la sfârșitul anului decât cel pentru care îl acuza pe Trump și proaspăt operat în fund, Biden nici nu se gândește să plece undeva. Mai are treabă.