ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


7 aprilie?

Puterea nu va spune niciodată adevărul despre crimele de atunci. Pentru că este chiar ea implicată în comiterea lor.

Noi trebuie să scoatem adevărul la suprafață... Dacă nu am făcut-o până acum, s-o facem de acum încolo... Uitându-ne în jur și demascându-i mai întâi pe cei care au exercitat în acea zi și exercită în continuare funcția de UNEALTĂ a SISTEMULUI OCULT ȘI ANTINAȚIONAL.

Aceștia ne-au zâmbit fariseic pentru a ne ademeni, aceștia au rostit fraze pompoase și goale pentru a ne amăgi, aceștia au provocat, aceștia au dat foc Declarației de Independență, aceștia au atentat la sufletul nostru curat și dornic de libertate, aceștia ne-au urât și ne urăsc pentru că suntem români, pentru că ne îndârjim să ne afirmăm și să ne apărăm în continuare identitatea noastră românească!

Din păcate, aceste cozi de topor se află în misiune criminală și acum, ei sunt între și pe lângă noi.

Iar noi, din prostie și lașitate, în loc să-i demascăm, îi aplaudăm când aceștia ne scuipă, aproape în fiecare seară, de la televizor sau de la microfonul posturilor de radio, le oferim libertatea și pretenția de a se simți învingători...

Mai rău, în chip democratic și ong-ist, îi transformăm în VIP-uri, le acordăm premii... și îi pupăm în cur...

Am ajuns, după șase ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009 și după aproape 27 de ani de la declanșarea Mișcării noastre de Eliberare Națională, să fim duși de nas de târfele ordinare (foto sugerată), de baghirovii scârboși și de bandiții politici ”eurointegratori”, furători de miliarde și ucigători de suflete nevinovate...

Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!


(7 aprilie 2015)