ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se moare mult, se moare gros. Logica stă poponete și se scarpină în cap, holbându-se nedumerită la listele Grupului de Comunicare Strategică. Infectările scad, vaccinările cresc, dar cifrele morții au înțepenit ca la morgă.

Logica nu cunoaște subtilitățile morbide ale politicii dâmbovițene. Numărul morților va fi menținut la nivel de hecatombă până la formarea guvernului. Presiunea trebuie să fie suficient de mare încât să-i cocârjeze pe Câțu și Ciolacu. Să-i oblige să-și dea mâna. Scopul final nu este alianța PSD-PNL, ci unirea a două simboluri: Rafila și Ciucă. „Sănătatea” și „Armata”.

Guvernul care ni se pregătește sub presiunea morții este o sfântă Dictatură medico-militară.
 

*

 
Certificatul Verde va trece prin Parlament en fanfare. Militaire et Sanitaire.

Poporului cârtitor și conspiraționist i se va da cu democrația în cap: când peste 60% din Parlament votează ceva, înseamnă că e bine pentru nație!

Cine continuă să protesteze și după asta, este dușmanul nației! Iar dușmanul nației trebuie stârpit. Bineînțeles, nu înainte de a fi vaccinat. 

*

 
Părintele Sava Achilleos în 2007: „Antihristul va ocupa tronul Sănătății”

*


Trăim vremuri halucinante: Binele nu se mai deosebește de Rău. Adevărul pute. Minciuna hipnotizează. 

Oameni pe care până de curând îi știai zdraveni la cap, cu bun simț și minte brici, mulți căptușiți cu lecturi și frecați de cultură, o iau razna peste noapte.

Aberații clamate cu aroganță găunoasă de noii politruci cu spoială științifică îi lasă în extaz. Bunăoară:


Oameni care până mai an păreau normali găsesc că e firesc să nu existe tratamente pentru boală, în ciuda faptului că alți medici, cu cel puțin tot atâta carte ca Arafat, demonstrează că, administrate la timp, tratamentele funcționează. 

Oameni cu care stăteai la o tacla și o bere și care te odihneau cu normalitatea lor socotesc azi firească punerea la stâlpul infamiei a Flaviei Groșan, căreia nu i-a murit de COVID nici un pacient. Și în general, a oricui nu se prosternează în fața idolului Vaccin.

Oameni pe care i-ai citit și i-ai admirat măcar pentru erudiția cu care învârteau citatele din Heidegger și principiile morale, propovăduiesc azi vaccinarea forțată, elogiază propaganda, exultă în fața discriminării.

Intelectuali îmbisericiți, mulți cu călcătură de popă, care ne desfătau cu tâlcuirile lor savante din Sfinții Părinți și ne îmbărbătau în fața tăvălugului progresist, se scutură scârbiți de aproapele nevaccinat și predică imperativul călcării în picioare a celui mai mare dar lăsat Omului de Dumnezeu: Libertatea.

Estimp, vaccinații sfidează Grupul de Comunicare Strategică și mor pe capete.

(Singurul decedat din cercul meu de rude și prieteni a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat.)

„Ce vindecă e toxic, ce ucide e binefăcător.”

*


 
Europa este cel mai vaccinat continent. Iar Europa nu reușește să scape din ghearele pandemiei.
 

În Africa, practic, nu există vaccinare. Drept urmare, nu există nici COVID-19. Țara cu cel mai mare număr de infectări și de decese este Egiptul.
 
Cu o populație de peste 100 de milioane de locuitori, vaccinată 10%, Egiptul are 900 de infectări și 60 de decese pe zi. Iohannis a știut ce vizitează.

În aceste condiții ce face Europa? Logic, apasă și mai mult pedala vaccinării.

*


Trăim vremuri halucinante. 

Duminică seara, ProTV a difuzat ca de obicei un film sinistru: „Groenlanda”, producție 2020. 

Un film catastrofă realizat la Hollywood în timpul pandemiei nu trebuie ratat, mi-am spus. Am avut dreptate.

Așadar, în zilele noastre, cometa Clark se apropie de Pământ. La început, ca și în cazul COVID, nimeni nu sesizează pericolul de moarte. Nici măcar „experții”.

Curând, devine evident că astrul va lovi planeta, iar impactul va fi devastator. Mai mare decât al meteoritului care a dus la dispariția dinozaurilor. Civilizația umană este condamnată să piară.

Unii dintre americani primesc prin telefon și pe televizoarele de acasă (!) un mesaj de la președintele SUA în care sunt informați că au fost selecționați să fie transportați cu avioanele militare în Groenlanda, pentru a se adăposti în niște buncăre din timpul Războiului Rece. Ei, „aleșii” au misiunea de a duce mai departe civilizația umană.

Cei „selectați” primesc un cod QR pe telefon care le permite să se îmbarce la o bază militară.

Sună cunoscut? 

Dacă da, stați să vedeți urmarea.

Printre „selectați” se află un bărbat (Gerald Butler, pentru pasionați) împreună cu soția și băiețelul lor.

Selecționarea celor trei provoacă disperare și furie în rândul vecinilor nevaccinați... Pardon, neselecționați. De ce tocmai ei? Cu ce sunt ei mai breji? Etc. 

Descotorosindu-se în cele din urmă de vecinii invidioși și agresivi, familia reușește să plece spre baza izbăvitoare.

Aici apare șocul. La selecție s-a produs o greșeală: copilul are diabet, și nici o persoană bolnavă nu are dreptul să ajungă în raiul QR.
 
Civilizația viitoare trebuie construită de indivizi perfect sănătoși.

Bărbatul, femeia și copilul bolnav rămân pe jos și, prin imaginația scenaristului, despărțiți.

Ei se confruntă cu haosul hollywoodian din firmele apocaliptice, provocat de frica devastatoare dinaintea Sfârșitului anunțat. Violențe, incendii, jafuri... O descriere perfectă a revoltelor Black Lives Matter din vara lui 2020, anul producției filmului.

Doar că pe dos: albii sunt ticăloși, negrii sunt buni.

Bref, după multe aberații scenaristice, bărbatul, femeia și copilul ajung în Groenlanda, la buncăre, unde reușesc să pătrundă – evident – în ultima clipă. În starea de urgență a momentului, nimeni nu îi mai întreabă de QR sau de sănătate. Starea de urgență este eficientă.

Într-un buncăr, care seamănă surprinzător cu un spital de campanie supraaglomerat de COVID din România, cei trei petrec îmbrățișați și fericiți momentul impactului devastator.

După nouă luni (perioadă simbolică pentru gestația unei noi ordini, necesară așezării pe pământ și limpezirii atmosferei), porțile buncărului se deschid și vaccinații – pardon, selectații – văd peisajul apocaliptic de afară.

Între timp, la buncăr sosesc imagini cu distrugerile făcute de cometă în lume. Pot fi recunoscute ruinele unor clădiri simbol din Sydney, Mexico, Paris, Chicago. (Turnul Eiffel contorsionat, așa cum și-a dorit să-l vadă Hitler, produce întotdeauna efect). 

Practic, întreaga civilizație umană a fost nimicită. Ea trebuie reconstruită de la capăt. Build Back Better.

 Din fericire, reconstruirea este posibilă deoarece operațiunea de „selectare” a reușit.
 
Că teritoriul unde „aleșii” umanității și-au găsit adăpostul este Groenlanda (Pământul Verde) nu este evident decât o potrivire întâmplătoare cu culoarea Certificatului de Vaccinare mântuitor.
 
Groenlanda (făcut, nu uitați, în 2020) este un film despre FRICĂ. Și mai ales o pledoarie despre NECESITATEA SEGREGĂRII pentru salvarea planetei.
 

*


Trăim vremuri halucinante. Ce se întâmplă cu omenirea pe care o știam, cu rudele și prietenii noștri?

Nu aveam nevoie să văd Groenlanda ca să răspund:

Frica de moarte îi orbește, le ia mințile, le schimbă firea, îi transformă în fiare. 

Pentru Omul Nou transformat în fiară hăituită, există un singur refugiu: Dictatura. Certitudinea că un Stăpân îi apără viața nevolnică. Pentru acest serviciu neprețuit, e gata să i se gudure la picioare, să-i lingă recunoscător bocancii de caraliu. 
 
Doar el, Stăpânul, îi poate da iluzia siguranței și a liniștii în vizuina pe care și-o sapă tot mai adânc în pământ, izolat de restul omenirii.
 
Ca într-un buncăr cu cod QR din Groenlanda.