ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În acest moment au loc audituri ale modului în care s-au desfășurat alegerile în patru state americane cheie: Arizona, Georgia, Pennsylvania și Wisconsin. 

Ce se va întâmpla dacă auditurile vor dovedi că, în noiembrie 2020, a avut loc o fraudă electorală uriașă și că, de fapt, Donald Trump este cel care a obținut peste 270 de voturi în Colegiul Electoral, necesare pentru a câștiga alegerile prezidențiale?

Judecătorii de la Curtea Supremă vor lua notă de această realitate juridică și îl vor declara pe Trump învingător legitim?

Masele populare vor reacționa în vreun fel? Vor ieși pe străzi să protesteze și să ceară repararea nedreptății?

Ce va face Armata? Îl va apăra pe ilegitimul Joe Biden?

Au aceste evenimente vreo legătură cu enigmatica afirmațiea lui Trump: „Mă voi întoarce la Casa Albă mai repede decât vă imaginați”?

Iată mai jos o încercare de răspuns la aceste întrebări teribile, sub semnătura lui Andrew W. Coy în American Thinker.

Ce se va întâmpla dacă auditurile alegerilor îi sunt favorabile lui Trump?

Ce vor face armata, Curtea Supremă și poporul?

Cum vor reacționa militarii, ce decizie va lua Curtea Supremă și, până la urmă, masele populare se vor ridica și vor ieși în stradă dacă devine clar că alegerile prezidențiale din 2020 au fost compromise, furate, sau, cel puțin, prezintă mult prea multe anomalii și ilegalități, care au făcut ca la Casa Albă să fie instalată persoana greșită?

Ce se va întâmpla dacă va deveni clar că președintele Trump a fost reales și Progresiștii au furat alegerile?

Am putea avea răspuns la aceste întrebări în lunile care urmează.

Ce se întâmplă cu auditurile votului popular în statele cheie contestate? Înaintea alegerilor din noiembrie, președintele Trump a prezis că va avea loc o fraudă cum nu a mai existat niciodată în istoria Statelor Unite.

Numeroase persoane de la Casa Albă erau sigure că ceva ilegal era pe punctul de a se produce.

La ora 22.30, în seara alegerilor, președintele Trump se afla în frunte, cu o diferență confortabilă în statele cheie.

Apoi, statele cheie au încetat numărarea voturilor „pe timpul nopții”.

(În treacăt fie spus, încetarea numărării voturilor peste noapte nu s-a mai petrecut niciodată în istoria alegerilor prezidențiale.)

Când ne-am trezit a doua zi de dimineață, după ce numărătoarea voturilor fusese, chipurile, oprită peste noapte, Joe Biden a preluat conducerea și a ajuns la Casa Albă.

La ora când scriu aceste rânduri, Biden are 306 voturi în Colegiul Electoral, iar Trump 232. Numărul magic pentru a câștiga președinția este de 270 de voturi.

Ce se petrece însă cu auditurile legale în statele cheie contestate? Începând cu Arizona, apoi Georgia, apoi Pennsylvania, apoi…

Auditul legal al votului popular care are loc acum în Arizona este interesant și cumva înspăimântător. El ar trebui să permită depistarea și identificarea neregulilor, ilegalităților, anomaliilor și infracțiunilor.

Ce se întâmplă dacă rezultatul este răsturnat, nu doar în Arizona, ci și în Georgia, Pennsylvania și Wisconsin?

Marja de victorie în aceste patru state a fost de circa 1%, uneori mult mai puțin. Nu este nevoie să se descopere multe ilegalități pentru ca rezultatul votului să fie răsturnat în aceste state.

Cu cele 11 voturi în Colegiul Electoral din Arizona, cele 16 din Georgia, cele 20 din Pennsylvania și cele 10 din Wisconsin, dacă aceste diferențe infime merg la Trump în loc de Biden, scorul în Colegiul Electoral ar fi de 189 de voturi pentru Trump și 249 pentru Biden.

Donald Trump neavând nevoie decât de 270 de voturi pentru a câștiga, aceasta este probabil explicația pentru care Progresiștii sunt atât de hotărâți ca auditurile și renumărările să nu aibă loc.

Probabil din această cauză, cabala Statului Paralel nu vrea să se facă lumină în privința voturilor reale din noiembrie trecut.

Ce se va întâmpla apoi?

Ce va face armata? Cum va judeca Curtea Supremă? Și apoi, cum vor reacționa masele populare? Cum vor reacționa cetățenii Patrioți și cetățenii Progresiști?

Armata va scoate în stradă trupe și tancuri, în special la Washington, pentru a-l menține pe Joe Biden la Casa Albă?

Îl va aresta armata pe Trump pentru că a câștigat?

Curtea Supremă va fi în sfârșit pregătită să-și „asume” și să judece dosarul fraudei electorale? Va decide ea că președintele Trump este realmente președinte?

Dacă decide că Trump este președintele ales, va opune armata veto-ul său la decizia Curții și îl va menține pe Biden la Casa Albă?

Cum vor reacționa masele populare la vestea că alegerile au fost frauduloase?

Vor ieși Patrioții în sfârșit în stradă pentru un „protest în general pașnic”? Sau Patrioții vor spune că s-au săturat de frauda electorală și de un președinte fals și vor deveni violenți? Ce se întâmplă cu America dacă…?

Pare din ce în ce mai clar că armata, orice ar fi, va rămâne de partea lui Joe Biden.

Armata pare mai „woke” decât campusul Universității Berkeley, deoarece îi dă afară pe creștini, pe conservatori și pe constituționaliști.

Armata este preocupată de lupta împotriva unei amenințări inexistente – Încălzirea Globală – și a unei mâini de „Suprematiști Albi”, dar nu pare îngrijorată de amenințarea comunistă crescândă.

Cu Curtea Supremă, lucrurile ar putea sta diferit. Au existat trei membri care au dorit cu adevărat să cerceteze dosarul de fraudă electorală. Însă este nevoie de patru membri pentru ca Curtea să accepte să se aplece asupra unei cauze.

Cei doi membri ai Curții care pot răsturna situația sunt Brett Kavanaugh și Amy Coney Barrett. Este posibil ca cei doi să se simtă vinovați și neputincioși din cauza refuzului lor anterior de a se comporta ca niște veritabili membri ai Curții Supreme, refuzând să audieze dosare dificile și cu încărcătură politică.

Este posibil ca cei doi să se răzgândească, să prindă curaj și să accepte noi provocări în privința alegerilor din 2020 – dacă cele patru state își dau voturile lor în Colegiul Electoral pentru Trump, iar acesta depășește pragul de 270.

Sau judecătorii Curții Supreme se vor deroba din nou, așa cum au făcut-o în decembrie?

Este greu de spus dacă toate astea seamănă cu un roman istoric despre niște alegeri ținute într-o republică bananieră din America de Sud, sau cu un roman ieftin despre care nimeni nu crede că s-ar putea petrece în Statele Unite.

Armata, Curtea Supremă și masele vor avea un cuvânt greu de spus în oricare dintre variante.

Vor aștepta Patrioții pur și simplu până în 2022 și 2024 și îl vor lăsa pe Biden să rămână, chiar dacă nu a fost ales legal?

Vor spune Progresiștii că, în nici o circumstanță, inclusiv aruncarea în închisoare a adversarilor politici, președintele Trump nu poate reveni în locul pentru care a fost legal ales?

Fiți cu ochii pe auditurile aflate în curs acum și tot restul verii. Ce se va întâmpla dacă, în weekendul dinaintea Zilei Muncii (6 septembrie), mai mult de jumătate dintre americani vor considera că a fost într-adevăr o fraudă electorală?

S-ar putea să nu fie prea drăguț. Ba s-ar putea să iasă chiar urât de tot.

Însă aceste audituri legale sunt necesare. Trebuie să fie făcute cu profesionalism și cu acuratețe.

Ele vor avea un cuvânt greu de spus în privința persoanei care va locui în următorii trei ani la Casa Albă. Probabil.