Suntem sub un regim dictatorial condus de o șleahtă de securiști narcomani după putere și după banii altora, care după ședințele lor „discrete” merg la „fetițe”, care împart amantelor și clientelei de partid sinecuri cu remunerații de mii de euro pe lună, care urmează ordine de afară sau de la „specialiști” cu doctorate plagiate, care iau decizii doar pentru beneficiul lor și spre veșnica noastră exploatare, sărăcire, deznădăjduire și distrugere.

O bună parte din așa-zisa „soțietate țivilă”, mai bine zis „în civil”, este controlată tot de ei. Niște câini beți care urlă cât să primească oleacă de ciolan și după tac sau mârâie cât trebuie.

Presa... tace, vorbește sau urlă în funcție de cât zice finanțatorul. Îl ultimii doi ani guvernarea a cumpărat mare parte din jurnaliști pe bani grei.

Statul câșgigă peste 43 de miliarde de lei în acest an doar din scumpirea energiei, dar Ciucă et Co. se tot plâng că nu au de unde să... majoreze salariile clientelei de partid! Asta în timp ce nouă ne sunt prezentate scenarii apocaliptice cu frig în case, mâncare raționalizată etc.

Pentru asanarea situației economice nu s-a luat nicio decizie pertinentă. Perverșii ăștia nu au făcut altceva decât să crească deficitul bugetar și inflația, ca să ne sărăcească mai mult. România este pe creștere economică, dar românul de rând este tot mai sărac.

Ministrul Educației vrea să ne păcălească cu niște proiecte de legi ale educației care să distrugă definitiv învățământul românesc, face „dezbatere” în luna concediilor și ia peste picior pe toți cei care se opun „reformei”.

Milioane de români au luat calea străinătății, deznădăjduiți și sătui de batjocura celor de sus și de tăcerea celor din jur. Până când?

Stau și vă întreb, pe toți: de ce nu puneți mâna pe par? Ce vă oprește, dragi români, să vă recăpătați libertatea și să scăpăm odată cu toții de nenorociții ăștia? De ce vă este frică? De ce acceptați să fiți maltratați și batjocoriți în continuu de ciuma asta numită pompos clasă politică? De ce puneți capul în pământ când ăștia ni se pișă în față?!

Chiar vă place să munciți 8 din 12 luni pe ani pentru ei și să le plătiți vacanțele și avioanele private? Chiar vreți să îi lăsați să vă distrugă copiii și nepoții? Chiar nu vreți să vă bucurați de viață cu demnitate, de roadele muncii voastre și să nu mai fiți bătaia de joc a nimănui?

Întreb din nou: de ce nu puneți mâna pe par? De ce nu vă revoltați?!

 
*

Opiniiile invitaților ActiveNews nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacției

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews