ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și alți mulți ofițeri superiori din Decembrie 89, generalul Stănculescu a fost implicat în tentativa de înăbușire a Revoluției. Ca să-și apere Comandantul suprem dement, el s-a dus la Timișoara și a dat ordin să se tragă în oameni. Tânăr ofițer fiind, pe parcursul lui 1990 am cerut de mai multe ori public ca cel ce acum ajunsese ministru să fie cercetat pentru cele petrecute la Timișoara, fapt pentru care în noiembrie același an numitul m-a dat afară din armată. În 1999 el este condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav și la degradare militară. Însă eu, mulțumită Ministerului Apărării Naționale și unor judecători la fel de infami și ei în apărarea generalului criminal, tot dat afară din armată am rămas. În cursul acestui an va exista o nouă judecată la instanța supremă. Iar MApN se dovedește și astăzi complice cu fostul ei ministru ucigaș. Mai nou prin șeful Direcției Juridice, generalul Anton-Radu Cipu, un personaj de  o rea-credință monumentală și el, ca orice general de mentalitate ceaușistă.

*Cu armele biologice și electronice la dispoziție, și cu munții lor de bani, sataniștii sunt siguri nu doar că pot șantaja întreaga lume pentru planurile lor diabolice, dar și că pot să devasteze oricând planeta. De ce nu vor reuși? Pentru că există Dumnezeu. Iar lor nici nu le trece prin minte asta, însă le va fi fatal.

*Ce binecuvântare mai mare în cer și pe pământ decât să te naști ortodox?

*Fiecare dintre noi, cetățeni de rând ai acestei țări, avem toate motivele să fim nemulțumiți de ce ni se întâmplă de la Revoluție încoace. Dar o consolare cred că putem găsi în faptul că la fel au fost tratați de conducătorii noștri și de „partenerii occidentali” și cei mai vrednici dintre noi. Mă gândesc de exemplu la Regele Mihai („slugă la ruși” etc), la Corneliu Coposu, calomniat cum nimeni n-a mai fost ca el, ori la Paul Goma, stins departe de țară ca refugiat politic. Toți trei trecuți dincolo copleșiți de durere pentru țara lor.

*Mihai Gâdea își poate reface credibilitatea numai dacă o găsește pe Elodia și o ia de nevastă.

*Când ni-i greu, oricât de greu, să luăm aminte – și să avem nădejde: „Domnul ceartă pe cel pe care-l iubește și ca un părinte pedepsește pe feciorul care-i este drag” (Vechiul Testament).

*Am anticipat bine și aici. După ce l-au eliminat de Trump, sataniștii lumii vor să se răfuiască cu Rusia. Îi încurcă rău în planurile lor drăcești. Biden l-a făcut criminal pe Putin și l-a amenințat că va plăti pentru amestecul în alegerile din SUA tocmai încheiate. Firește, aceeași acuză ca și în 2016, care finalmente a fost dovedită drept o făcătură. Ce par să nu ia în calcul acești smintiți e că dacă Trump n-a avut propriile armele nucleare, Rusia le are. Și prin ele le rămâne inaccesibilă.

*Big Brother, Big Pharma, Big Tech, Big Beep.

*Dumnezeu Însuși ne învață că nu există mântuire fără cruce (încercări, necazuri etc). Dacă e așa, atunci mai cu seamă pe parcursul Postului patimilor și Învierii Domnului să primim fără să ne plângem inclusiv răul pe care ni-l fac conducătorii, judecătorii și alți agenți ai acestui stat atât de ostil - și să ne și rugăm pentru ca Dumnezeu să-i lumineze și să-i ierte pentru ce fac. Căci plata noastră va fi pe măsură.

*La Conferința din 1 martie a partidului său, Trump a repetat, pentru a treia oară după ce a fost alungat prin fraudă: „Călătoria noastră e abia la început. Vom câștiga, iar America va fi mai mai puternică decât oricând”. Personal cred că șanse ca lumea să evite răul tot mai mare și mai implacabil vor exista numai dacă America își va reveni. Pentru asta e nevoie însă ca promisiunea lui Trump să se împlinească. Iar eu continui să cred că se va împlini.

- Auzi cumătră, dacă Dragnea ăla n-a mai ieșit nici azi din pușcărie, nu cumva tot el o fi vândut și flota?