ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un stat care ne batjocorește 24 din 24, și care dintr-o dată moare de grija noastră și vrea să ne vaccineze gratis, ori s-a tâmpit ori ne crede pe noi tâmpiți.

*Să fac porcării nu mi-i rușine, dar să spun duhovnicului ce-am făcut îmi e. Că, deh, am și eu demnitatea mea...

*Mă uit pe Facebook și prin piețe și observ că de o bună bucată de timp doamnele au devenit mai bătăioase decât bărbații cu Guvernul ce pare să-și fi ieșit din minți. Iar în ultima vreme – asta-i chiar culmea! – și mult mai microbiste și mai sufletiste pentru România în diverse competiții. Domnilor, e groasă, dacă nu facem repejor ceva ne paște iar matriarhatul.

*Cei care susțin că președintele are prea multe case uită în mod nedrept că numărul acestora reprezintă în definitiv nici jumătate din anii de pușcărie făcuți de Coposu.

*De ziua ei, n-a existat nici măcar un singur lider politic care să fi adresat un gând bun succesoarei marilor noștri regi. N-ar fi fost așa ceva un semn al normalității și al bunei-cuviințe? Sigur că la kgb-istul de Iliescu ori la securistul de Băsescu nu se aștepta nimeni. Nici la PSD-iști, la beizadeaua securistă Orban, la Iohannis căruia nu-i dă voie Merkel, sau la noii securiști de la USR-PLUS – cu toții într-adevăr stâlpi ai Sistemului răului. Dar nici tinerii co-președinți ai AUR? Care toată ziua ne omoară că cât de anti-Sistem sunt ei și că fac ei și că dreg ei?

*Așa cum la fiecare bordel e musai să existe un Responsabil cu morala, așa și Facebook există un Comitet de supraveghere. Comitet care se zice că în perioada următoare va decide dacă suprimarea contului lui Trump a fost în regulă raportată la bunul plac al lui Zuckerberg și al stăpânilor lui. Breitbart News a dezvăluit azi că primii 20 de membri ai numitului Comitet cuprind figuri anti-Trump și progresiste, între ele aflându-se Helle Thorning-Schmidt, fost prim-ministru al Danemarcei pentru partidul de stânga social-democrat, Afia Asantewaa Asare-Kyei, un „expert în drepturile omului” din rețeaua „Societății deschise” a lui George Soros, Pamela Karlan, care a lucrat în Departamentul de Justiție al lui Obama, și Evelyn Aswad, fost director al drepturilor omului în Departamentul de Stat al lui Hillary Clinton. Așa că așteptata soluție va fi ceva în genul dosarului Flota de la noi, iar calea pentru Trump și pentru lumea liberă nu va rămâne alta decât ca fostul președinte să facă funcțională cât mai curând propria sa rețea, inclusiv ca alternativă la cenzura odioasă a globaliștilor sataniști.

*În noaptea în care l-a născut pe Klaus, mama lui a visat șapte case și-un mistreț, și și-a dat încă de atunci seama că bebelușul va ajunge președinte.

*O întreagă elită intelectuală lașă și mercantilă e mai vinovată decât conducătorii înșiși de sub comunism și de după.

*Orban a anunțat că candidează la președinție. Așa, Sică, taică-tu securist torționar, tu o lepră și un trădător la fel ca Iliescu, Băsescu și Iohannis. Păi acum pe bune, cu ce-au fost ăștia mai buni ca tine?  Bagă-te, nu fi fraier.

*Despre rugăciune, și despre cât de importante sunt în context faptele noastre (din cartea Profetului Isaia, capitolul 2)

„15. Când ridicați mâinile voastre către Mine, zice Domnul, Eu Îmi întorc ochii aiurea, și când înmulțiți rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălați-vă, curățiți-vă!

16. Nu mai faceți rău înaintea ochilor Mei. Încetați odată!

17. Învățați să faceți binele, căutați dreptatea, ajutați pe cel apăsat, faceți dreptate orfanului, apărați pe văduvă!

18. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, și de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.”

*În prospectul oricărui vaccin sunt detaliate inclusiv reacțiile adverse ale acestuia – cum putem vedea sute de exemple în special pe pagina Agenției Naționale a Medicamentului. Cu așa zisul vaccin anti-Covid sataniștii lumii și ai noștri fac altceva. Ne cer, ca unor cobai nenorociți, cum puteți vedea, să le raportăm noi reacțiile adverse – atunci când, firește, mai suntem în stare de așa ceva după ce ne-au vaccinat.