ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un documentar publicat în România de ActiveNews pe 9 iunie 2015 (Cine a fost, de fapt, în spatele declanșării celui de-Al Doilea Război Mondial) informa că documentele oficiale ale Congresului SUA și ale Tribunalului de la Nürnberg arată fără echivoc că cel de-Al Doilea Război Mondial a fost nu numai pregătit, ci și facilitat financiar, logistic și tehnic de către cel mai mare și mai renumit cartel farmaceutic și chimic de la acea vreme, cartelul german IG Farben. Materialul conchidea că prin coroborarea indiciilor de la Nürnberg rezultă că "fără IG Farben cel de-Al Doilea Război Mondial n-ar fi avut loc”. După șase ani de la apariție și după un an de "pandemie” provocată în laboratoarele Răului mondial, informațiile cuprinse în textul ActiveNews, accesibil și acum pe pagina publicației, pur și simplu șochează în fața perspectivei ca cea mai oribilă crimă din istoria omenirii să se poată repeta la indigou. De peste un an, pe seama "pandemiei”, titanii mondiali ai Big Pharma acumulează venituri imposibil de exprimat în termenii contabilității obișnuite. Și în chiar aceste săptămâni, mai marii lumii captive Răului planetar sunt cuprinși de o isterie de-a dreptul diavolească în tentativa de a-și vaccina propriile popoare până la ultimul lor om. Pentru a strânge cât mai urgent, în conturile industriei farmaceutice mondiale, alte și alte sume colosale. Iar toate acestea în timp ce președintele Americii, o marionetă zombi mai dementă decât Hitler însuși, e pe punctul de a declara război Rusiei.

*Dacă până și la Brăila se strigă Jos comuniștii, atunci, domnilor, e semn că v-au ajuns blestemele.

*Un suspin din adâncul sufletului pentru păcatele noastre șterge mulțime din ele.

*Când au aflat că individul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern e evreu și nu conațional de-al lor, românii au fost atât de bucuroși de parcă Iohannis și-ar fi pierdut casele la poker. Când de fapt aici nu era și nu e niciun motiv de bucurie. De ce? Pentru că de amenințarea individului agresiv, neidentificat la data faptei, s-a folosit președintele României însuși, crezând că a găsit dovada ultimă că românii sunt antisemiți. Or cele cu adevărat întâmplate nu sunt dovada că românii nu sunt antisemiți (pentru că niciodată nu s-ar putea opera cu asemenea generalizări smintite), ci dovada că avem un președinte absolut iresponsabil.

*Caut plăcerea și fug de durere. Cam asta-i toată viața mea – în care, inevitabil, Dumnezeu aproape că nu mai are loc

*Germania-i furibundă. Nu i-a reușit planul de a controla dictatorial Europa – plan parte a globalismului mondial. A sperat că pandemia provocată o va ajuta. N-a mers. Europenii au înțeles înșelătoria și scopul ei și sunt deja, destui, în stradă. Iar Germania a răspuns prompt, ieri, prin Curtea constituțională. Care a blocat „temporar” (pentru trei luni ce se vor împlini la Paștile cailor) „fabulosul”  Program de redresare post-pandemie în valoare de 750 de miliarde de euro. Un premiu pe care nemții erau dispuși să-l acorde Europei cu o singură și banală condiție: să i se predea așa cum n-a primit s-o facă cu ocazia celor două războaie mondiale. E dreptul Germaniei să procedeze astăzi într-o manieră nazistă non-militară. Singura problemă e a conducătorilor celorlalte țări europene, mai toți agenți ai Berlinului, care s-au aflat până azi în cârdășie cu establishmentul  german. Împreună cu care au și falimentat proiectul european și și-au devastat propriile țări. Ei vor avea de dat socoteală propriilor popoare. Iar dacă privim la revoltele de mai peste tot de pe continent (și, da, și la cele din România!) pare că scadența nu-i deloc departe.

Până când Băsescu nu va răspunde pentru ce-a făcut în aceste trei decenii, dreptatea noastră va rămâne ceea ce e și acum, o bătaie de joc.

*Din faptul că "România normală" e aceea în care președintele are șapte case rezultă că România în care președintele are o singură casă e anormală. Deci cam pe-aici am ajuns și cu normalitatea.

*Cîțu, după revoltele din serile trecute: "Sunt pregătit să ascult și opinia specialiștilor din PSD. Specialiștii nu au culoare politică". Specialiști zici, voi și PSD... Nu scăpați voi nici unul de furia românilor, băi nefericiților...