ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*„Arată că-ți pasă, ia un șobolan acasă.” Ne amuzăm de invazia de șobolani și de munții de gunoaie ce au acoperit Sectorul 1 al Capitalei condus de Clotilde Armand; un personaj cu origini și cu o biografie la fel de tulburi ca și ale nevestei colegului său politic Cioloș - securistul gardian al Doinei Cornea, din cale afară de dubios el însuși. Însă lucrurile pot lua o turnură dramatică, știute fiind bolile grave pe care le răspândesc șobolanii. Și să nu ne întrebăm cumva prea târziu dacă această stare de lucruri, fără precedent în istoria recentă a Sectorului-etalon al Bucureștilor, a fost provocată premeditat. Știind și că despre Armand s-a scris și încă se scrie că a ajuns primăriță printr-o acțiune de-a dreptul banditească asupra sacilor cu buletinele de vot.

*În chiar aceste luni Globalismul satanist e pe cale să subjuge lumea pentru a o îndrepta către infern. Iar dacă armatele naționale occidentale (singurele care mai pot face ceva) nu se vor ridica solidare cât mai repede, lumea va ajunge curând la destinație.

*Ați văzut cum, odată cu steaua secăturii de Băsescu, dar fix odată cu ea, a apus și steaua celor ce l-au servit oportunist din toate pozițiile: Liiceanu, Patapievici, Pleșu, Andrei Cornea, Tismăneanu, Traian Radu Ungureanu, Baconschi ș.cl.? S-au lăcomit ca fraierii și azi au ajuns niște nimeni second hand...

*Se împlinesc 75 de ani de la începerea procesului lui Ion Antonescu, iar pe internet abundă postări ce-l prezintă pe Mareșal drept erou național. Postări ce cred că ar avea nevoie totuși de o privire mai completă a lucrurilor. Cum ar fi opiniile Regelui Mihai pe tema aceasta (inclusiv în cadrul unui interviu acordat lui Vartan Arachelian în februarie 1990): „Eu cred că Antonescu era patriot, își iubea țara, asta nu se poate discuta. Problema era cum a condus războiul. Nimeni nu era de acord, nici țara, nici oamenii politici, nici eu, să mergem până în fundul Rusiei, practic până la Pacific. Dacă avea altă opțiune în afară de alianța cu Hitler, îmi este greu să spun, pentru că absolut niciodată el nu discuta cu mine (...). Condamnarea lui la moarte a fost mult prea aspră, iar felul în care a fost executat, oribil.” La care eu aș mai adăuga încăpățânarea mereu orgolioasă a Mareșalului de a merge până la capăt alături de Hitler, nu doar după ce acesta ne făcuse cadou Dictatul de la Viena în august 1940 – dar și după ce Italia fascistă rupsese alianța cu Germania nazistă (septembrie 1941), după ce Marea Britanie ne declarase război (în 6 decembrie 1941), și, culmea culmilor, după ce  Mareșalul mai și declarase război SUA (12 decembrie 1941). În sfârșit, fostul Mareșal va avea pentru totdeauna și alte mari răspunderi punctuale: dezastrele de la Stalingrad și Cotul Donului (ultimul, cea mai mare catastrofă militară din istoria României, în care au pierit 150.000 de soldați români), de la Odesa (toamna-iarna lui 1941), de la Iași (iunie 1941).

*Senatul a adoptat o strategie europeană pro-LGBT care preconizează să fim arestați dacă ne mai permitem să spunem, de exemplu, că Sfânta Scriptură Însăși vorbește despre homosexualitate ca despre un lucru contra firii, o urâciune pedepsită atât de cumplit de Dumnezeu în cetățile Sodoma și Gomora. Dacă Fiul lui Dumnezeu S-a răstignit nevinovat pentru păcatele mele, oare cum nu voi primi eu, pentru Cuvântul Său, niște cătușe neisprăvite pe care le roade rugina? În sfârșit, repet a mia oară, sataniștilor lumii nici vorbă să le pese de fapt, în ceea ce fac, de persoanele din această categorie, de care se folosesc în chip mizerabil. Nici vorbă, singura lor preocupare este să atace încontinuu și pe orice cale Biserica Creștină. De fapt Biserica Ortodoxă, singura care le mai încurcă planurile drăcești.