ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austriecii, dragii de ei, ce ne-au mai iubit și ce ne mai iubesc ei pe noi... Dacă în urmă cu 300 de ani ne distrugeau bisericile și satele cu tunurile lui Bucow, astăzi ne pustiiesc pădurile cu drujbele altui criminal - Gerald Schweighofer. Nemaivorbind, tot după 89, și de petrol și de bănci. Iar totul, și atunci și acum, mână în mână cu trădători dintre noi.

*Cui altcuiva dacă nu Chinei i-a picat cel mai bine îngenuncherea Americii lui Trump prin... misteriosul virus?

*A doua zi după Matei Balș, ultima dramă din spitalele noastre care ard ca niște torțe dintr-o scenografie magistrală, George Simion a dus câteva sute de oameni să protesteze în fața sediului Ministerului Sănătății. În zi de sâmbătă, când probabil că și portarul instituției pornise, odată cu Iohannis, către pârtia de schi. M-am întrebat la vremea aceea cum se face că liderul AUR, altminteri auto-intitulat dușman neîmpăcat al „Sistemului criminal”, nu vede că numitul Sistem e patronat de trei decenii nu de prin birourile unui minister sau altul, ci de unde știm foarte bine cu toții, tot de trei decenii, că e patronat. La scurt timp, un membru al AUR mi-a scris că uneori judec acest partid, greșind, numai după ce face d-l Simion. Și mi-a recomandat pagina cunoscutului naist Nicolae Voiculeț. Unde, da, am avut ce să văd. În aceeași zi de sâmbătă, Nicolae Voiculeț, membru al Senatului AUR, cerea cu subiect și predicat „demisia Piromanului șef Klaus Iohannis”. Așadar, la Cotroceni e buba. Și nu de azi de ieri, ci de trei decenii. Acolo trebuie mers de fiecare dată, și nu pe la nu știu care porți și amploiați ministeriali, estompând astfel adevăratele vinovății. Și pentru că astăzi nu există vreun alt partid care să nu fie complice cu acest Sistem nefast, liderii AUR au ei obligația să facă aceasta. O obligație a promisiunilor făcute, pe care le așteaptă respectate inclusiv miile de membri extraordinari ai acestui partid.

*Neo-marxiștii sataniști de peste Ocean au început răfuiala cu oamenii lui Trump. Ieri, așa-zișii democrați au demis-o pe Marjorie Taylor Greene, membră a Camerei Reprezentanților, din însărcinările pe care le avea în cadrul Comisiei pentru educație și muncă. Un act fără precedent în politica americană. Greene, aparținând Partidului republican, a fost permanent unul dintre susținătorii cei mai fervenți și loiali ai lui Trump. A fost printre puținii congresmani care au votat împotriva validării rezultatelor alegerilor din 3 noiembrie. Dar răul cel mai mare nu-i demiterea lui Greene de către „democrați”, ci faptul că lor li s-au alăturat 11 reprezentanți ai Partidului Republican. Ceea ce va discredita acest partid, încă o dată, foarte grav, în ochii electoratului republican. Iar aceasta nu e o întâmplare, ci încă un semn că neo-marxiștii sataniști urmăresc distrugerea cu orice preț a acestui partid conservator, încurajând sau forțând în orice mod inclusiv loviturile din interior. Așa încât cred că nu exagerează unii dintre analiștii americani care vorbesc deja de posibilitatea ca SUA să experieze și ele în curând modelul chinezesc al partidului unic și al unui regim autoritar.

*Ce-ar fi să vedem că ,după ce America a fost făcută knockout și tocmai luată ostatică de neo-marxiștii sataniști, „pandemia” se va diminua și va dispărea ca prin minune, virusul încheindu-și misiunea, după cum a fost programat?

*Dragi tineri basarabeni, bunicii voștri s-au născut în România. Pentru că altcineva nu are cine, întrebați-i voi, vă rog, până n-o să fie prea târziu, dacă nu cumva ar vrea să moară tot în România?

*Așa-zisul asalt asupra Capitolului din 6 ianuarie a fost pus la cale, iar acum este folosit, de neo-marxiștii sataniști pentru a da lovitura de grație Americii. Prin această diversiune odioasă, America patriotului Trump este scoasă azi în afara legii și a istoriei. A trecut deja o jumătate de lună în care America îngenuncheată este somată de teroriștii ei nici măcar să nu mai vorbească de tâlhăria din 3 noiembrie. Ci să trăiască o culpă colectivă înfricoșătoare chiar și numai pentru că ar fi putut să se întrebe dacă nu cumva avea dreptul să se revolte în 6 ianuarie pentru tâlhăria din 3 noiembrie.

*Certând m-a certat Domnul, dar morții nu m-a dat (Psalmul 117).