ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum să fie Părinte, Doamne iartă-mă, mită electorală, mai dau și eu de pomană... Că rele mari nu fac,  nu omor pe nimeni, cu gândul nu prea greșesc - numai că, femeie fiind și eu, de când am intrat în nenorocita asta de politică mai păcătuiesc cu gura.

*Felicitările precipitate ale lui Iohannis pentru Biden sunt un fel de ejaculare precoce.

*Luni de miere, luni de fiere,/ Din Botez spre Înviere,/ Asta-i viața omului,/ Cea din voia Domnului.

*Întrucât toată presa l-a declarat deja președinte pe Biden, autoritatea electorală și justiția SUA nu mai au acum pe cine declara decât pe Trump. Asta da încurcătură...

*Conștiente de prestigiul ei social, secăturile iohannist-liberale au anunțat că vor să implice Armata condusă de sluga Ciucă în vaccinarea pretinsă anti-Covid. Dacă așa ceva se va întâmpla, vom fi deopotrivă în prezența unei alte violări a Constituție (Armata nu are asemenea atribuții, conform art 118 alin 1), dar și a unei alte ofense adusă singurei componente  autentice a sistemului național de apărare. Voi duce această decizie în Justiție, dacă va fi luată.

*Apropo de alegerile din SUA, și de deznodământul lor încă amânat. Atât de mult a slăbit credința în lume, Dumnezeu a fost de mai peste tot alungat, iar „urâciunea pustiirii” se află tot mai aproape de „locul sfânt” (cum Însuși Mântuitorul ne-a învățat), încât aproape că nu mai contează dacă stăpânirea și prigoana antihristică se va instaura odată cu eliminarea în aceste zile a lui Trump, ori după alți patru ani cu el ca președinte – sau chiar și ceva mai târziu. Căci vremurile sunt rânduite de Dumnezeu, și prin aceasta sunt și implacabile. Prin urmare, cei cu credință știu bine că răul satanist (cu care azi Trump se bate pentru țara sa) e aproape. Și că el va arăta (și va fi și biruit) cum este descris de Sfinții Părinți ai Bisericii, între ei și Sfântului Efrem Sirul: „Vor plânge toate bisericile lui Hristos cu plângere mare, că nu va mai sluji sfințirea și prinosul! Iar după ce se vor împlini trei ani și jumătate ai stăpânirii spurcatului și după ce se vor împlini toate smintelile în tot pământul, după cum zice gura Domnului, atunci va veni Domnul și Mântuitorul nostru ca un fulger strălucind, din cerul cel sfânt, cel preacurat și înfricoșat și preaslăvit. Dumnezeul nostru și Împăratul și Mirele cel fără de moarte, pe nori cu slavă neasemănată, alergând înaintea lui îngerii și arhanghelii, toți văpaie de foc fiind”. Sataniștii Europei și ai țării, păgâni străini de acest neam, i-au îngenuncheat anul acesta pe români mai rău ca nicicând. Paștile le-au fost răpite, iar Crăciunul va avea curând aceeași soartă. Românii vor plăti mai ales în perioada următoare pentru că în ultimii 30 de ani conducătorii lor trădători și tâlhari au înrobit cu sute de miliarde țara străinătății sataniste. Cei cu credință însă nu-și pot pierde nădejdea, și vor lucra pentru mântuirea lor și a poporului lor – iar aceasta îi va turba pe apostolii Satanei.

*Destulă lume l-a omagiat pe Păunescu la zece ani de la trecerea la cele veșnice. Deși critica literară îl consideră un poet mediocru – cântăreț la Curtea ceaușistă, iar după, trompetă mizerabilă a fesenismului securist.

*Pentru orice om  rațional și care mai e și cât de cât atent la ce și cum se întâmplă, un lucru ar trebui să fie foarte evident.  Anume că  în tot răul pe care le-au făcut și-l fac în acești ani împotriva acestui popor, liftele de azi de la putere și tot Sistemul lor – ca și acelea din deceniul Băsescu – se bazează pe forțe și pe planuri antinaționale puse la cale în afara țării. Însă mult nu va mai putea trece și totul va ieși la iveală, iar un deznodământ pare inevitabil la orizontul unui an sau doi.

*În SUA Trump s-a ridicat temerar împotriva sataniștilor asasini. Europa însă e deja la un pas să fie repusă de ei, și nicio șansă să apară vreun Trump.

*Dacă Dan Barna era Președintele Statelor Unite kilul de mălai în România ar fi fost 10 bani iar aia de la Educație și mai cretină.

*AUR, partidul tinerilor cu credință în Dumnezeu și patrioți, ar putea fi alternativa nu doar la partidele vechi, îmbătrânite în rele timp de 30 de ani, dar și la USR-PLUS. Oficină diversionistă a tinerilor lucrând pentru globalismul neo-marxist anticreștin. De aceea cred că e nevoie ca liderii AUR să facă tot posibilul să clarifice public cât mai bine și mai curând, mai ales la nivelul electoratului tânăr, această deosebire esențială.

*Când lingviștii români sunt proști, apăi sunt proști cu toții, și încă făcuți grămadă. Ca Dăncilă și ca aia de la Educație, de acum. Ei învață că biblicul „sărac cu duhul” ar înseamna prost (ca ei) – când de fapt înseamnă smerit.