ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Solicit Comisiei Europene, în special doamnei Președinte Ursula von der Leyen, alocarea de urgență a unor fonduri publice consistente pentru activitatea de consultanță prealabilă și, ulterior, pentru activitatea de prindere în viu a țânțarilor și a căpușelor din București.

Am aflat în ultimele luni că Homo Europeaus Slava Ucrainiae este cel mai eficient insecticid, apt să îi calmeze chiar și durerile la bască ale primarului general al Capitalei (ba chiar să îi prezerve și coafura afro-style).

Întrucât greierii și carcalacii de făină au fost declarați comestibili anul trecut, iar noi nu prea mai avem așa ceva în București (e beton mult, e făină puțină), consider că putem contribui masiv atât la combaterea foametei programate pentru toamnă, cât și la reducerea amprentei de carbon (care e enormă când lumea mănâncă porc, vită și pui, ceea ce duce la meteorism și flatulență grave).

Nu mai suntem noi grânarul Europei, e adevărat, dar avem rezerve de țânțari comestibili și căpușe masticabile suficiente pentru a da de păpică la toată lumea bună oiropeană pe o sută de ani de acum încolo.

Nu se mai poate sta în acest blocaj, deci ne trebuie finanțare, ce naiba.

Trimiteți și altora, ca să fie treaba cunoscută la nivel pan-european.