ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub pălăria acestui nume, recunosc, neștiințific, de carcalac, plasez toate tipurile grave de atacuri spike. Ele sunt generate atât de coronavirus, în cazul celor care s-au contaminat, cât și de vaccinuri, în cazul celor care s-au vaccinat. Începem să avem și primele dovezi cât de cât concludente ale amatorismului, iresponsabilității și cinismului dovedite de autorități.

Pentru prima dată s-a publicat în România un soi de statistică, din care aflăm că zeci de mii de persoane au făcut fel de fel de complicații, unele pe viață, generate de vaccinuri. Oricât de înspăimântătoare și revoltătoare sunt aceste cifre, ele nu reprezintă decât fața văzută a icebergului. Dar și așa, cu această ocazie am aflat că Valeriu Gheorghiță, cel care a stat la butoanele campaniei de vaccinare, făcut ulterior din colonel general și transferat la SRI de către Eduard Hellvig la ordinul lui Klaus Iohannis, a încercat cu bună știință să ascundă de opinia publică informații extrem de relevante. Și care dovedeau încă de atunci, de când noi ne vaccinam, că vaccinurile pot fi extrem de periculoase.

Unii s-au crezut Dumnezeu, savanți chinezi și americani, și la Wuhan au muncit pe brânci pentru a experimenta noi viruși, până când, iată, unul a scăpat din retortă și a făcut prăpăd în întreaga lume. Coronavirusul, indiferent de tulpină, introduce în organism celule spike, care oricând, pe parcursul a cel puțin zece ani, pot genera afecțiuni grave, unele autoimune. Alți savanți s-au călcat în picioare, împinși de la spate de grupurile de interese din industria pharma și de lăcomia acestora, pentru a inventa, practic peste noapte, vaccinuri împotriva coronavirusului. Și aceștia s-au crezut Dumnezeu. Pentru că, de voie, de nevoie, dar și din dorința de succes rapid, au redus experimentarea vaccinurilor, așa cum reiese acum clar din datele oficiale, la un număr de cobai mai mic decât degetele de la mână. Când se știe că orice medicament trebuie în final verificat pe oameni, iar efectele secundare trebuie urmărite zece ani, pentru ca medicamentul respectiv să poată fi pus pe piață. Vaccinurile au introdus și ele celule spike. Și acestea generează ceea ce eu numesc „carcalacul”.

Sunt multe fapte grave, care ni s-au ascuns atât de către Organizația Mondială a Sănătății, cât și de către Comisia Europeană, de către cele mai importante guverne ale statelor lumii și, firește, de către Guvernul României. Toată această secretomanie a generat traume uriașe asupra populației planetei și a creat o profundă neîncredere în sistemul medical.

Cred că este timpul să ne trezim. Iar cei care au generat toată această nebunie la scară planetară au obligația să facă un efort comun, investind cu adevărat în industria pharma și determinând-o să genereze soluții pentru eliminarea a acestor celule spike din corpul celor afectați. Repet: nu este vorba despre cele câteva zeci de mii de cazuri prezente acum în statisticile oficiale din România. Nici despre milioanele de cazuri la nivel global, adunate din celelalte statistici oficiale. În realitate, pretutindeni numărul celor afectați de coronavirus și de vaccinuri și care nu și-au depistat respectivele afecțiuni sau care nu le-au asociat cu virusul sau cu vaccinul este mult mai mare. Și, atenție, carcalacul poate rămâne în organismul nostru în stare latentă sau se poate activa pe parcursul a zece ani. Deci ne vom confrunta cu uriașe valuri de persoane grav bolnave, al căror tratament va fi nu numai chinuitor, ci și extrem de costisitor. Iar lucrurile astea le aflăm exact în momentul în care cea mai contagioasă tulpină de coronavirus, Kraken, a fost depistată și în România.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews