ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eram optimist în urmă cu câteva zile. După ce am auzit declarațiile reprezentanților responsabili ai unor guverne, care se opuneau instaurării dictaturii la nivel global a Organizației Mondial a Sănătății. Dar optimismul meu a dispărut. Pentru că, printr-un truc absolut scandalos, voința statelor a fost îngenuncheată. Dictatura OMS va însemna pentru întreaga omenire un lanț întreg de nenorociri. Sub pretextul protejării sănătății colective.

Pentru a înțelege ce se întâmplă, consemnez pentru început ad litteram o parte din comunicatul difuzat de delegația României condusă de ministrul Alexandru Rafila la cea de-a 77-a Adunare Mondială a Sănătății de la Geneva, în care s-a discutat despre rezistența anti-microbiană, bolile netransmisibile și accesul la servicii de sănătate: „Alexandru Rafila a vorbit despre nevoia unei abordări coordonate a reformelor. (…) În plenul Adunării, ministrul Sănătății a avut o intervenție în care a susținut nevoia unei abordări coordonate a reformelor din sănătate, în care investițiile trebuie dublate de măsuri care să asigure resurse umane suficiente, bine pregătite și motivate”. Să încercăm să traducem susținerea pe care Rafila, în numele statului român, o acordă inițiativei OMS. O fac cu ajutorul unor detalii care mi-au fost furnizate de jurnalistul de investigații Bogdan Comaroni. Tratatul privind pandemiile în Regulamentul Sanitar Internațional disimulează o operațiune de instaurare la nivel global a unui  nou tip de dictatură. Și asta se întâmplă într-o manieră în care sunt ocolite parlamentele, care nu mai sunt chemate să ratifice deciziile luate. S-a ajuns astfel la un acord separat pentru actualizarea Regulamentului Sanitar Internațional, care prevede inclusiv adăugarea unor noi categorii de urgențe pandemice, sub pretextul acoperiri celor mai importante crize sanitare care reprezintă o amenințare internațională.

Veți vedea de pildă, exagerând puțin, „pandemii de obezitate” sau „pandemii de diabet” sau „pandemii de hipertensiune” ș.a.m.d. Declararea unor asemenea pandemii va obliga guvernele să aloce fonduri substanțiale, uneori colosale, care se vor duce direct către industria farma.

Fenta aplicată este că, în timp ce toată lumea este după pandemia Covid cu ochii pe matrapazlâcurile industriei farma, mega-jongleria financiară se va face acum din cu totul altă direcție. Iar populația statelor nu va mai avea mijloacele necesare de a se apăra în fața unor decizii suprastatale. Așa arată la începutul începutului dictatura OMS!
 
CORECT-News