ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Răzvan Constantinescu a fost astazi blocat, din nou, pe facebook, pentru 30 de zile, pentru acest comentariu de mai sus, care într-adevar este de un „mare” „hate”.

Cristina IsabelaAcest om este primul medic din Romania, care a avut curaj sa ne spuna adevarul, public, despre "pandemia covid-19" (vedeti VIDEO mai jos). Evident ca a fost un curaj similar cu "nebunia" la acea vreme, dovada fiind si faptul ca a fost ulterior suspendat din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, fiind cercetat disciplinar si anchetat de Colegiul Medicilor. A urmat blocarea lui, frecvent, pe facebook, pe youtube... lucru care continua si astazi.

Vorbim de acelasi Colegiu al Medicilor care a uitat sa il cheme la comisie si pe medicul Cristian Iulian Oancea, manager la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care in vara anului 2020 a facut o declaratie publica prin care ne spunea ca "ne asteapta in spital, unde are si lumanari". Nimanui nu i-a pasat la acea vreme de faptul ca aceasta amenintare publica facuta de un medic, in pandemie, poate sa duca la pierderea a multor vieti, deoarece de frica, de teama, vor fi oameni care vor refuza internarea si vor elimina orice gand de a avea de-a face cu medicii din acel spital. Dimpotriva chiar, acest medic a fost numit de presa "erou".

Tot din gasca "eroilor" facuti de presa in pandemie mai face parte si medicul Virgil Musta de la acelasi Spital de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care se afla intr-un mare conflict de interese prin instrumentarea unor afaceri cu teste PCR incasate in clinica sa privata, Profilaxis, si prelucrate la Spitalul Victor Babes unde dansul este sef de sectie (materialul a aparut in presa, prima data prin primavara anului 2021, dar dosarul a fost pus, probabil, in "ultimul sertar" de pe lista de anchete).

Mai avem o doamna "erou", care a aparut frecvent la tv in pandemie, sa ne dea sfaturi, este vorba despre doamna doctor Carmen Dorobat, o doamna condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru mita. Doamna este manager la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi si a fost condamnata pentru luare de mita de la 124 elevi de la Facultatea de Medicina si Farmacie din Iasi, pentru promovarea la examene. Azi, doamna este pe lista "eroilor"!

Dr. Damian Baciu: LISTA RUȘINII 2021 Departamentul MEDICAL, cu Arafat și Gheorghiță în frunte

Acesti "eroi" nu o sa aiba, in pandemie, paginile de facebook blocate, deoarece ei canta dupa cum dicteaza "sistemul"!

Dincolo de orice, eu sper ca acest medic, Răzvan Constantinescu, sa fie intr-o zi Ministrul Sanatatii in Romania, din "simplul" motiv ca nu a fost sclavul "sistemului" si a refuzat sa manance "rahat" in aceasta pandemie, asa cum au facut, din pacate, foarte multi medici, in care ne-am pierdut increderea pentru totdeauna!

El a fost primul medic (au mai urmat si altii), care mi-a "deschis ochii" in aprilie-mai 2020 si care m-a invatat sa ma protejez si sa am grija de sanatatea mea, fara sa devin psihopata.

Mulțumesc, Răzvan Constantinescu!

VIDEO cu Dr. Răzvan Constantinescu intervievat de Pompiliu Diplan despre Dictatura Covid: