ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Timișoara se moare pe terenul de sport. Un medic infecționist localnic și ex-candidat la primărie dădea asigurări în 2021 în platou la TeleU că așa-zisa „vaccinare” e fără probleme, un medic de familie localnic se stinge subit în joc în 2023, încă un timișorean vaccinat și decedat prematur

Noul an 2023 a adus decesul subit și prematur pe terenul de sport al unui medic de familie timișorean, Sorin Râmneanțu (55 ani), ieșit la mișcare cu alți practicanți. Se moare așadar din senin la joacă, în plină și avântată „dezvoltare socială”, inclusiv a „științei” și „tehnologiei”, când ar trebui în principiu să ne fie mai bine ca niciodată. La care „Ne-ntrebăm și noi” în rubrica de sine stătătoare cu această denumire din Sporttim dacă n-ar fi cazul și ca numeroșii pripiți în 2020-2022 în spațiul public să iasă din nou cu același avânt și să admită de astă dată că au fost într-o profundă eroare în a induce populația pe piste false, fie prin a agita „sperietoarea” pretext Stupid-19, fie prin a da asigurări că așa-zisul „vaccin salvator” – absolut nici vorbă despre un vaccin, ar fi care cumva „bun”. Cum să poți fi sigur în totală necunoștință de cauză, o contradicție în sine!? 

Sfârșit de ianuarie îndoliat în breasla medicală din Timișoara, tragedia survenind pe un teren de sport, în cursul unui joc practicat de amatori de mișcare, ceea ce – prin prisma locului în care și-a găsit sfârșitul medicul de familie Sorin Râmneanțu - prieten cu Octavian Jurma (foto sus) - o persoană activă atât în domeniul său de activitate cât și sub forma recreerii, și al cărui deces în acest context la o vârstă prematură iese cu atât mai mult în evidență – nu poate trece neobservat în cotidianul local de sport.

Cu atât mai mult cu cât, adecvat documentată și informată în prealabil, Sporttim a fost unica publicație din România care încă din martie 2020 a prevenit și avertizat explicit – conștientizând impactul și efectele negative de pe urma lansării „stării de urgență” asupra unei activități necesare și benefice, cea a sportului – că „măsurile” impuse atunci populației erau nu doar periculoase și detrimentale binelui individual și colectiv, ci pur și simplu și de-a dreptul înadins extrem de exagerate cu rol de „sperietoare” pretext, ca motivație suficient de convingătoare pentru inducerea mai lesne în rândul publicului a sugestiei ulterioare că „unica soluție salvatoare” pentru „revenirea la normalitate” ar consta într-o „necesară” campanie de așa-zisă „vaccinare” pe baza unor așa-zise „vaccinuri” intens mediatizate ca fiind „sigure și eficiente”, reușita respectivei „campanii de vaccinare” constând de fapt în țelul cheie de moment al urzitorilor la scară mondială ai „pLandemiei”. 

Aspecte care necesitau a fi punctate din perspectiva faptului că, pe baza unor informații certe, medicul de familie timișorean Sorin Râmneanțu s-a numărat printre cei cărora li s-a efectuat injecția în cursul așa-zisei „campanii” de așa-zisă „vaccinare”.   

Iar dat fiind că, în baza însăși documentației oficiale a furnizorilor produsului generic denumit „vaccin”, între efectele adverse enumerate în lista desfășurată pe mai multe pagini este înscris și „decesul”, cauza morții survenite subit și prematur în cazul unui medic în plină activitate și practicant al mișcării sportive ca o consecință indirectă sau chiar directă a injectării nu doar că nu poate fi exclusă din calcul, ci este cât se poate de plauzibilă, mai mult decât probabil să fi fost indusă ca urmare a „vaccinării”. 

„Vaccinare” absolut deloc necesară, nici pe departe „sigură și eficientă”, ci totalmente contraindicată, din noianul dovezilor implacabile în acest sens începând pe alocuri a pomeni încet, încet chiar și corupta mass-media, nu doar presa alternativă care „lătra” pe bună dreptate preventiv – mult mai etic, principial și onest înclinată spre a informa corect publicul, ceea ce a și întreprins în ultimii 3 ani cu mare succes și eficiență, îndeplinind menirea de căpătâi a jurnalismului și tranșând o incomensurabilă victorie a binelui. Conștiință împăcată.  

Pe alocuri, ca rare excepții confirmând regula, a mai existat și-n România câte-un jurnalist care în acest răstimp a adresat câte o întrebare pertinentă și punctuală în cursul „campaniei de vaccinare”, ceea ce a fost cazul unui moderator de la Teleuniversitatea TV Timișoara, care, având-o ca invitată în platou într-o emisiune din 2021 pe Voichița Lăzureanu, medic de boli infecțioase cu numeroase apariții mediatice și la nivel național în cursul „stării de alertă”, și printre altele candidat la ultimele alegeri locale din septembrie 2020 pentru funcția de primar al capitalei Banatului, a întrebat-o dacă în mod cert „vaccinurile” sunt totalmente sigure și eficiente, la care intervievata a răspuns afirmativ sub forma unei pledoarii în favoarea efectuării vaccinării, cum că sigur, sigur ar fi fără probleme. Zău!?

Iar astfel a contribuit nemijlocit în acești ani încă un membru al breslei medicale la formarea opiniei publice în favoarea efectuării așa-zisei „vaccinări”, inducându-i însă în eroare pe telespectatori, ceea ce au făcut din 2020 nenumărați invitați din sfera medicală și nu numai în studiourile mass-media, cu iresponsabilitate și inconștiență, pe fondul unei cât se poate de deficitare documentări în speța în cauză, una de importanță capitală pentru sănătatea publică.    

N-au trecut însă nici 2 ani de la respectivele spuse în necunoștință de cauză și lipsite de chibzuință într-o emisiune televizată în direct de un post local – votul de blam putând fi extins la nivel general, cu excepțiile de rigoare, pe adresa atâtor medici și nu numai care, din necunoaștere, ignoranță sau chiar din interes, au dezinformat cu potențial chiar letal opinia publică – și iată că tocmai în rândul medicilor survin decese subite la vârste premature, fiind vorba despre persoane vaccinate. Care vaccinați și-au dat cu toții sub semnătură acordul prealabil individual de a fi înțepați, de fapt de a deveni proprietate modificată genetic a deținătorilor patentelor produselor inoculate, produse comandate specific cu scop precis prin intermediul falangei militare și a altor organisme guvernamentale ale jandarmului lumii, comandate cu terminologie de profil, drept „contramăsuri”. Contramăsuri care nu-s la cratiță, în fotbal, politică, medicină ori agricultură, aviz ironiilor candidaților mereu atotștiutori, ci în arsenalul strategiei militare. 

Cu atât mai trist și tragic cu cât este vorba despre colegi de breaslă pe plan local, concitadini, unul de exemplu dând public asigurări în direct, de o manieră încurajatoare, în favoarea efectuării vaccinării, iar altul, care a efectuat-o, stingându-se subit, nu altundeva decât pe un teren de sport, în cursul recreerii, sub ochii partenerilor de joc.

Va rămâne de văzut dacă în plan individual și colectiv oamenii au înțelepciunea de pe urmă de a manifesta discernământul, rațiunea, capacitatea de deducție, luciditatea și clarviziunea pentru a trage învățămintele absolut necesare de pe urma „probei de microfon” din 2020-2022, strict doar pregătitoare pentru cele ce vor avea să urmeze, însă se pune totuși întrebarea dacă n-ar fi cazul ca dintre cei care au lansat în spațiul public informații eronate pro-„vaccinare”, cu potențial nu doar vătămător dar chiar și tragic pentru semeni, să manifeste integritatea de a ieși din nou public, așa cum zelos au făcut-o inițial, pentru a recunoaște de astă dată clar și răspicat că au fost într-o profundă eroare prin cele declarate în mass-media. Măcar ca un minim gest reparatoriu și în memoria celor vătămați sau răpuși de așa-zisul „vaccin” – de fapt cu totul altceva, remarcă strict pentru cunoscători. 

Cât despre scuzele de rigoare, sunt absolut de prisos și tardive, răul fiind înfăptuit. Iar cine s-ar scuza, s-ar și acuza.

Psihoza morbidă a așa-zisei „vaccinări” se stinge, și a se vedea graficul elocvent în acest sens, puțini mai fiind locuitorii planetei care să se adauge celor 5 miliarde și 550 de milioane de recipienți ai serului din 13 miliarde 320 de milioane de doze administrate conform situației la 1 martie 2023, însă „pLandemia” nici pe departe n-a ieșit din scenă, trăgătorii de sfori doar luând un soi de aparentă pauză forțată de împrejurări, căci nu le-a prea ieșit cu adevărat „pasiența”, pauză însă nu și totală, pentru a se reavânta ulterior în rele.

Aberațiile din banul public perpetuându-se, printre altele, un exemplu de la „firul ierbii”, în sensul planului „virtuos” și „salvator de vieți” de a amplasa defibrilatoare în spațiul public al Timișoarei capitală culturală europeană, inclusiv la sala de sport „Constantin Jude”, pe post de „pansament” nespus la un altul dintre multiplele efecte adverse ale așa-zisei „vaccinări”. Defibrilatoare care n-ar fi avut absolut nici cel mai mic rost și rol dacă milioane de români nu s-ar fi înțepat și la îndemnurile medicilor, înțepare mai lesne servită populației prin propaganda de dezinformare ce a agitat înfricoșător „sperietoarea” pretext Stupid-19.  

„Știința necesită o dezbatere, orice altceva este totalitarist”, motto al site-ului „Știință bună”, goodsciencing.com, este exact ceea ce a lipsit în privința „pLandemiei” din „Agora” mediatică românească din martie 2020 încoace, asfixiată în schimb de luări de poziție precum ale medicului timișorean de boli infecțioase, luări de poziție inducând de fapt în eroare. Iar goodsciencing.com ține actualizat evidența cu date exacte și trimiteri la sursa informației în privința vătămărilor și deceselor din rândurile sportivilor profesioniști dar și amatori din lume, contabilizând 1.229 de decese de la începutul campaniei de așa-zisă „vaccinare” – strict în raport cu cazurile care au ajuns la cunoștința autorilor statisticii, lista fiind accesibilă la această legătură.    

Sunt însă o mulțime de oameni precum medicul de familie timișorean Sorin Râmneanțu, practicanți de sport amator și care au sfârșit tragic într-o cauzalitate indirectă sau directă ca urmare a injectării din cursul „campaniei” demarate în decembrie 2020, dar care nu se vor regăsi în asemenea statistici, îngroșând în schimb treptat și rând pe rând, în tăcere și unul câte unul – fără ca parte a opiniei publice să poată face corelațiile și conexiunile altfel evidente – numărul celor răpuși de perfida armă biologică de ucidere în masă din actuala depopulare forțată a planetei. Este cât se poate de reală, un fapt, oricât de mult ar fi încă un subiect tabu în România, și oricât de mult ar fi luat în derâdere de naivii „idioți utili” ai „sistemului”, râsul lor fiind tot mai forțat.  

În aceste pagini se avertiza de peste un deceniu că mașinațiunile ocultei satanice se vor manifesta cândva mai smucit pe pielea omenirii, sub forma unei „crize” prefabricate, și Stupid-19 a fost, și se mai avertizează că Stupid-19 a fost strict și doar un „joc de glezne”, însă „câinii latră, caravana trece”. Caravană și cu halate albe validând abominații chiar și în ceasul al XII-lea, caravană adăugându-și pe conștiință tragediile atâtor și atâtor victime naive sau constrânse – și e abia și doar începutul secerișului – de pe urma armei albe servite prin ac.   

Grafice disponibile la sursă, noua nostră publicație parteneră, din Timișoara SportTim.Ro