ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Olivia Steer a fost „condamnată” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) la reclamația Colegiului Medicilor din România (CMR) pentru o postare din 2021 (!) prin care sprijinea #StareaDeLibertate și un protest al nostru la care s-a citit Proclamația pentru Libertate. Proclamația a reprezentat o linie de demarcație între normalitatea trecutului și răul controlului globalist ce se insinua sub ochii noștri.

Punctele din Proclamație consonante cu afirmațiile incriminate ale Oliviei Steer au fost:

- condamnarea OUG-ului de dezincriminare a malpraxis-ului (prin care se dorea desființarea oricărei culpe medicale din timpul pandemiei).

- condamnarea proiectelor de lege legate de certificatul/pașaport de vaccinare și de vaccinarea obligatoriei cu ARN-mesager.

Acest demers a fost sprijinit și de Olivia Steer alături de alți jurnaliști, juriști, medici, și activiști.

Consiliul Medicilor din România și CNCD, reclamând-o pe Olivia Steer pentru postările ei, nu fac decât să se alinieze în spatele lui Raed Arafat și în linia narațiunilor mincinoase din p(L)andemie.

Suntem siguri că Olivia Steer vă izbândi în aceasta luptă, pentru că ea a stat de partea adevărului. Îi suntem alături.

De ce malpraxisul nu poate fi iertat?

Plandemia se arată azi a fi fost un prim pas spre implementarea unei agende de control al populației. Ea a debutat prin următoarele metode:

1. declararea pacienților sănătoși drept bolnavi (numiți cu un concept inedit „asimptomatici”) cu ajutorul testării PCR - de o frauduloasă și demonstrată ambiguitate științifică;

2. închiderea pacienților în unități spitalicești și izolarea lor de rude și apartinatori prin confiscarea telefoanelor mobile;

3. forțarea unor tratamente medicamentoase inconsistente, netransparente, și insuficient testate;

4. împachetarea cadavrelor în saci din plastic netransparent, interzicerea autopsiilor și înhumarea decedaților fară acces vizual al rudelor și apartinatorilor.

Toate acestea duc astăzi la suspiciunea rezonabilă că, în timpul pandemiei, autoritățile internaționale și cele cele de pe teritoriul României au administrat malpraxis-ul în mod deliberat de la cel mai înalt nivel.

Alegerea Oliviei pentru a fi incriminată de către CNCD nu e întâmplătoare. Pentru că s-a ales o persoană cu vizibilitate prin care să fim intimidați noi toți în a ne exprima punctul de vedere.

Având în vedere poziția Oliviei Steer în timpul pandemiei, nu putem decât să o încurajăm să susțină în continuare, prin atitudinea ei, dreptul de a gândi și de a vorbi liber. Aceasta este, de fapt, ceea ce impută sistemul atât ei cât și celorlalți care au ales să gândească și să se exprime diferit față de pozițiile oficiale ale guvernelor.

Ea este fidelă de altfel portretului pe care l-a schițat Ziaristului Român și pe care considerăm că îl reprezintă strălucit: Olivia Steer: Trăsătura fundamentală a unui ziarist

OLIVIA, NU TE OPRI!

STAREA DE LIBERTATE