ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub presiunea propagandei LGBT, care îi intoxică pe copii încă de la cele mai fragede vârste, americanii își schimbă sexul într-un ritm galopant.

Operațiunile chirurgicale aproape s-au triplat în Statele Unite, între 2016 și 2019, arată un studiu recent.

Pe primul loc se află intervențiile chirurgicale de piept/sâni – cu 56,6% din total.

Ele sunt urmate îndeaproape de operațiile de reconstrucție genitală – 35,1%.

Pe locul trei se situează procedurile faciale și cosmetice – 13,9%.

Principalele categorii de populație care au efectuat astfel de intervenții au fost femeile, persoanele cu vârste de 19-30 de ani, persoanele cu asigurare de sănătate și persoanele cu venituri mari, mai arată studiul citat.

Intervențiile la sâni/piept au fost mai frecvente la tineri, în vreme ce intervențiile genitale au fost mai dese la persoanele în vârstă.

Aproximativ 15% dintre cei peste 48.000 de respondenți la studiul JAMA au raportat probleme de sănătate mintală sau dependențe – inclusiv abuz de droguri și alcool, depresii și psihoze.

Atenție: studiul se referă la perioada 2016-2019. Adică trei ani din mandatul lui Trump, în care administrația federală NU a încurajat propaganda LGBT, iar în privința transgenderismului, a luat chiar măsuri de descurajare – cum ar fi interzicerea înrolării.

Dimpotrivă, administrația Biden a făcut din Transgenderism unul dintre stindardele politicii sale, ducând această politică dincolo de orice limite imaginabile.

Transgenderii au fost introduși și în guvernul de la Washington: cele mai notorii cazuri sunt cele ale secretarului adjunct de la Sănătate, amiralul Rachel Levine, și ale lui Sam Brinton, de la Departamentul de Energie.

(Mai mult, administrația Biden a pus la punct un program care urmărește extinderea și impunerea Transgenderismului la Copii în toate țările-satelit ale SUA, inclusiv prin interzicerea terapiilor.)

În consecință, este de presupus că, în prezent, ritmul de creștere al intervențiilor chirurgicale este, în Statele Unite, MULT MAI MARE decât în perioada studiată.

Direct proporțional cu creșterea numărului persoanelor care se „identifică” de alt sex decât cel biologic.

Potrivit unui studiu din vara lui 2022, unul din cinci tineri americani, cu vârte cuprinse între 13 și 17 ani se declară transgender.

În acest ritm de creștere exponențială, în câteva generații. Statele Unite vor deveni prima Trans-Națiune din lume.