ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regimul Iohannis de la București, a interzis, din 2024, vacanța de Paște pentru elevi.

Ne putem aștepta că același lucru se va întâmpla și dincoace de Prut, în Basarabia.


Deunăzi, un fost coleg de la Radio Moldova îmi reproșa că acuz regimurile de la București și Chișinău de neomarxism fără niciun temei.

Iată temeiul: îndepărtarea românilor de pe ambele maluri ale Prutului de la Hristos, alungarea Lui Dumnezeu mai ales din inimile copiilor și ale tinerilor astfel încât aceștia să fie convinși că Învierea nu există!

Asta a însemnat de fapt esența marxismului, a regimului bolșevic sub care am fost ținuți zeci de ani (doar sub ocupația sovietică ni s-a interzis să sărbătorim Paștele și nu am avut niciun fel de vacanță de Paște!) și asta este esența neomarxismului progresist de azi.

Noi, basarabenii, suntem în această clipă sub două mari amenințări: expansionismul barbar, criminal de la răsărit și valul antihristic, neomarxist de la asfințit!

Dacă noi, cei de dincoace de Prut, ne zbatem încă în ghiarele Moscovei, frații noștri de dincolo de Prut, România toată cu hotarele ei de azi, iată că este prinsă, aproape iremediabil, în ghiarele neomarxismului antihristic occidental.

Asta mă înfricoșează cel mai mult:

Diriguitorii neomarxiști de la Chișinău ne tot „integrează în UE”, peste și fără România.

Diriguitorii neomarxiști de la București au „integrat” deja România atât de tare încât noi, cei din teritoriile românești înstrăinate, să nu o mai putem vedea niciodată, cu chipul ei luminos, curat și adevărat.