ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După recentul atac murdar, în stil securistic, al pretinsului ziarist bucureștean Răzvan Gheorghe, în portalul Podul.ro, asupra Mitropoliei Basarabiei, Bisericii Ortodoxe Române, PPCD-ului ca mișcare românească din care am făcut parte și care a luptat exemplar, ani la rând, pentru reactivarea și punerea în drepturi a Bisericii noastre naționale în teritoriile românești ocupate de imperiul sovietic, precum și asupra colegului și prietenului meu Vlad Cubreacov, care a avut o contribuție deosebită în această acțiune de interes românesc suprem, dar și asupra umilei mele persoane, le-am interzis respectivului pretins ziarist și respectivei pretinse publicații Podul.ro să-mi mai preia spre publicare textele de pe pagina mea de Fb și blogul meu personal.

Totodată, îi cer sus-numitei persoane să șteargă de pe Podul.ro absolut toate materialele mele pe care le-a preluat până în această clipă.