ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O aflăm și pe asta: În SUA a fost declanșată greva sexului, după decizia Curții Supreme privind avortul!

Cică, femeile de peste ocean se mobilizează: „Nu vom face sex cu niciun bărbat -- inclusiv cu soții noștri!”.

Nu este o glumă! Știrea este una oficială (foto sus).

Te pomenești că, și la noi, absolventele lui Soros, călite de ideologia feministă și aflate, multe din ele, în prim proces de guvernare, se vor mobiliza exemplar să protesteze, în semn de susținere a mișcării feministe americane, împotriva deciziei de alaltaieri a Curții Supreme din SUA prin refuzul de a mai face sex, inclusiv cu bărbații lor legitimi!

Mai rău este că situația de refuz al sexului ar putea ieși de sub control în așa măsură la noi încât aceasta să pună în pericol bunul mers al parteneriatelor strategice, îndeosebi după obținerea de către Republica Moldova a statutului de candidat UE.

Catinca Mardarovici s-a supărat așa de tare pe cei șase membri bărbați ai Curții Supreme din SUA care au decis prin votul lor că avortul nu este un drept constituțional încât m-a invitat, pe Fb, la o cafea să-mi ceară socoteală!

Eu stau acuma, cuprins de frică, și mă gândesc la amploarea consecințelor deciziei Curții Supreme din SUA și la cât de repede protestul legat de refuzul femeilor americane de a face sex se poate extinde dincoace de ocean, inclusiv în Republica Moldova, care, în virtutea feminizării funcțiilor de către actuala guvernare, ar putea să fie profund marcată de acest protest!

Și, bineînțeles, mă gândesc, cu preocupare serioasă, cum s-o liniștesc pe Catinca Mardarovici când mă voi întâlni cu ea la o cafea.

Ștefan Secăreanu, Chișinău

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews