ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În mesajele lor „cu ocazia Crăciunului”, atât Doamna Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, cât și Doamna prim-ministru al Guvernului Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, au evitat a invoca, sau măcar a pomeni, Numele Lui Iisus Hristos, a Cărui Naștere o sărbătorim „cu ocazia Crăciunului”. 

Or, Crăciunul este ziua în care Sfânta Biserică Ortodoxă sărbătorește nașterea în trup a Fiului lui Dumnezeu de către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu în peștera din Betleem în timpul cezarului Augustus. Asta este Vestea cea Bună a întrupării lui Dumnezeu, a întrupării lui Hristos. Tocmai acest eveniment divino-uman îl sărbătorim la Crăciun. Acesta reprezintă nașterea în trup a lui Iisus ca om și de aceea sărbătoarea noastră creștin-ortodoxă a Crăciunului este un eveniment. 

Iată de ce a exclude Numele Lui Iisus Hristos dintr-un mesaj oficial „cu ocazia Crăciunului”, adresat unui popor eminamente creștin, popor care te-a ales să-l conduci și să-l reprezinți, se constituie într-un act brutal de blasfemie, de defăimare, de profanare a ceea ce este Sfânt pentru acest popor!

Arhimandritul Arsenie Papacioc, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți duhovnici ai românilor, spunea așa: „Vă dați seama ce-ar fi fost lumea fără Hristos?
 
Bucurați-vă că S-a născut și nașteți-L mereu în inimile voastre. Cu El putem totul, fără Hristos nu putem nimic. Repetați-vă asta întreaga viață și veți greși mai puțin, nu vă veți mai teme și veți putea birui”!

Cum putem să biruim în PAS cu cele două Doamne din fruntea Republicii Moldova, dacă ele au ales să pună comandamentul neomarxist, primit de la „partenerii externi”, de a-L nega pe Hristos mai presus decât poporul cu Hristos în inimile lui care ți-a acordat toată încrederea să-l conduci și să-l reprezinți? 

Cum putem birui fără Hristos, așa cum vreți voi?