ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când mi se spune insistent despre un presupus război ruso-ucrainean, eu mă gândesc întâi și-ntâi la cei peste 500.000 de români din teritoriile românești ocupate ieri de sovietici și azi de ucraineni, la batjocura ucrainenilor și a Kievului oficial față de frații noștri români, față de limba română și față de România în general.

Nu văd nicio deosebire între Rusia lui Putin și Ucraina lui Zelensky atunci când vine vorba de atitudinea lor față de frații noștri români din teritoriile românești ocupate de ei și față de noi românii și România în general.

Ambele state ocupante, Rusia și Ucraina, ne urăsc deopotrivă!

De aceea, presupusul război dintre ele mă lasă rece! 
Să-și rupă gâturile!

Cel mai tare sunt îngrijorat în această clipă de altceva: de lașitatea Bucureștiului oficial manifestată de acesta în raport cu soarta teritoriilor românești aflate sub ocupație ucraineană și a celor peste jumătate de milion de români care s-au născut și mai trăiesc încă acolo.

Văd că de când și-a găsit adăpostul și confortul sub NATO, Bucureștiul oficial nu mai este capabil să ridice barem un cuvânt în apărarea României din afara NATO!