ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toate agențiile și toată agentura transmit reacția fostului prim-ministru Ion Sturza la reținerea fostului președinte Igor Dodon.

„Vine ceasul umilinței supreme. Astăzi-împărat, mâine-rahat”, scrie (milionarul în euro implicat în Afacerea Rompetrol - n.n.) Ion Sturza pe Fb.

Fostul prim-ministru mai afirmă, pe bună dreptate, că, „atunci când îți dorești să devii persoană publică, trebuie să-ți asumi consecințele”.

Corect și adevărat, ceea ce spune Ion Sturza.

De asta, am avea încredere deplină în procurorii din Republica Moldova dacă aceștia și-ar face datoria și meseria până la capăt și cu onoare și nu s-ar opri doar la kuliokarul Igor Dodon și faptele lui de înaltă trădare și corupție, dar ar merge mai departe cu investigațiile ca să scoată la suprafață și o altă faptă de înaltă trădare (și pe autorii ei), care a avut loc pe pământul nostru drag, și anume cedarea către Gazprom, către Moscova, a pachetului majoritar de acțiuni al Concernului „Moldova gaz”.


Mai ales acum se simte nevoia și necesitatea acestui adevăr și acestei dreptăți când prețurile au fost majorate peste noapte, cu precădere la gaz, iar majoritatea populației a ajuns săracă lipită pământului.