ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit Mihai Șora. Creștinește este să ne rugăm pentru el. Este treaba Maiei Sandu să-l elogieze cum vrea ea întrucât ambii sunt adepții sorosismului ateu, adică ai stângii neo-marxiste! Dar nu-mi faceti mit si erou din el!

Pentru mine, Mihai Șora a fost și a rămas sluga regimului bolșevic și antiromânesc.

Ca ziarist și ca simplu cetățean, nu mă interesează ditirambii Maiei Sandu pentru răposatul Mihai Șora. Nici lacrimile lui Vitalie Ciobanu pentru el. Sau lacrimile atâtor rătăciți de pe ambele maluri ale Prutului care sunt gata să-ți dea în cap dacă încerci să ai un alt punct de vedere decât al lor referitor la „filozoful Mihai Șora”.

Pentru mine contează opinia scriitorului nostru basarabean Paul Goma, care a avut de suferit atât de mult din cauza regimului bolșevic sovietic și care a dezvăluit în cele scrise de el că Mihai Șora „a fost expulzat din Franța dimpreună cu alți agenți sovietici”, sau opinia lui Eugen Ionesco, care afirmă că filosoful român a fost „turnător” al ambasadei comuniste la Paris.

„Este un suspect. Să afle toată lumea. Să nu fie ascunsă atitudinea lui de atunci. De la mine să se știe. Când a vrut sa revină în Franța nu i s-a mai dat voie. A fost turnător”, scrie Eugen Ionesco despre Mihai Șora.

Atât!

Dumnezeu să-l ierte! 

În legătură cu asta, o rog pe Maia Sandu să nu instaleze din nou comunismul în Republica Moldova.

Secareanu