ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anunț de primă importanță de la ministrul Alaiba:

„Republica Moldova este gata să părăsească Comunitatea Statelor Independente”!

Cum, naiba, Alaiba, „ești gata să părăsești CSI” în situația în care, acum câteva zile, voi ați încheiat contract cu FSB pentru livrarea energiei electrice de la Centrala Cuciurgan, întreprindere a Republicii Moldova ocupată cu forța armelor de FSB?!

Cum „sunteți gata să părăsiți CSI” în situația în care voi i-ați oferit FSB-ului absolut tot de ce are el nevoie (și gazul nostru, și banii noștri, și viața noastră!) pentru a menține pe mult timp înainte separatismul și armata de ocupație de la Tiraspol și Tighina astfel încât CSI-ul să nu mai plece de la noi și noi să nu mai plecăm din el?

Cum naiba, Alaiba, se face că ne iei pe toți de proști chiar ziua în amiaza mare?

Tu știi ce înseamnă „a părăsi CSI”?

„Părăsirea CSI” este ca și cum ai ieși de pe ușa închisorii pe care nu vrei a mai intra vreodată și pe care o închizi tare în urma ta, ca să nu te mai întorci niciodată pentru a o deschide și pentru a mai intra vreodată pe ea!

CSI-ul imperial trebuie să-l părăsești întâi de toate cu inima și cu sufletul tău, adică cu credința în Hristos Mântuitorul și în Biserica ta, a Neamului tău cel românesc!

Cum „părăsești tu CSI-ul”, imperiul, dacă inima și sufletul vostru vă sunt cu CSI, adică cu Vladimir mitropolitul lui Putin, care acționează deschis și nestingherit de nimeni, împreună cu toată rețeaua FSB-ului de pe amândouă maluri ale Nistrului, astfel încât CSI-ul să nu plece de la noi și noi să nu mai putem ieși din el?

Pe naiba, Alaiba, cu „gătința ta de a părăsi CSI”! Voi și din aceasta faceți doar o lozincă și atât, așa cum lozincă ați făcut din tot ce faceți.