ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce calvarul trebuie să continue și după închiderea urnelor de vot: la PRO TV, pe post de invitat al Lorenei Bogza și expert al ediției speciale despre alegeri -- Valentina Ursu, iar la TVR Moldova (Mihai Rădulescu) -- Vladislav Kulminski, discipolul și prietenul lui Mark Tkaciuk, artizanul „națiunii civice moldovenești”?
 
Pentru PCRM-ul lui Voronin, adevăratul calvar a început după alegerile din 2001, când a intrat în Parlament cu 71 de mandate!
 
Adevăratul calvar al PAS-ului Maiei Sandu începe după alegerile de azi, când poate intra în Parlament cu o majoritate (șubredă sau confortabilă)!
 
Calvarul cel mai dureros însă va fi al nostru, al basarabenilor cu conștiința românească tează, care nu vom fi reprezentați în forul suprem de la Chișinău.
 
Un lucru bun după aceste alegeri: dispar toate „partidele unioniste”!
 
Într-un teritoriu românesc înstrăinat, românismul nu se țipă (așa cum le este pe plac ocupanților!), ci se trăiește profund, se cultivă și se afirmă prin rugăciune și răbdare!
 
Calea cea mai sigură de afirmare a identității noastre românești este mărturisirea lui Hristos cu ajutorul Bisericii noastre naționale, Biserica Ortodoxă Română, și a credinței în trăinicia și veșnicia poporului român!