ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministra Sănătății de la București, Ioana Mihăilă, vine să încurajeze acțiunile nedrepte, abuzive, discriminatorii ale guvernării de la Chișinău îndreptate împotriva cadrelor didactice (amenințate cu plata testelor covid dacă refuză vaccinarea).

Aceasta a declarat sâmbătă că statul nu ar trebui să acopere costurile testării pentru persoanele care au libertatea să se vaccineze gratuit!

Credeam că măcar ministra de la București vine să ne explice de ce totuși majoritatea populației (de pe ambele maluri ale Prutului) nu are încredere în „vaccinarea gratuită”, dacă această populație (poporul român) tot are (deocamdată) libertatea să se informeze și să exprime o asemenea neîncredere?

Și de ce totuși cetățenii „care au libertatea să se vaccineze gratuit” sunt pedepsiți în același timp cu „nelibertatea” de a pune la îndoială efectele asupra sănătății lor ale acestei „vaccinări gratuite”?

De ce îi transformați pe românii de pe cele două maluri ale Prutului în victime ale unor experimente diabolice puse la cale de minți criminale?

De ce, în definitiv, ministrele Sănătății de la București și Chișinău nu au întreprins absolut nimic pentru a-i apăra pe români de aceste experimente diabolice?

*

"Cenzura este întotdeauna un instrument politic, cu siguranță nu este un instrument intelectual.
Un instrument intelectual este gândirea critică, care presupune cunoașterea a ceea ce se judecă și pentru ce se luptă. A critica nu înseamnă a distruge, ci a readuce un obiect la locul lui firesc ... A cenzura însă înseamnă a distruge sau, cel puțin, a te opune procesului realității." (Federico Fellini)