ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceste alegeri parlamentare catastrofale sunt justificate de fiecare partid în fel și chip. Analiștii pot să bată câmpii oricât doresc, câteva lucruri însă ar trebui să dea de gândit...
 
1. Românii S-AU SĂTURAT de incompetența și parvenitismul marilor partide!
Nici PSD, nici PNL nu au câștigat la un scor rezonabil. Absenteismul electoratului este o formă de protest. Oamenii nu mai vor să meargă la vot dacă tot timpul sunt mințiți. Demagogia, populismul și traseismul sunt pedepsite uneori...
 
2. Mass-media vândută, cumpărată de marii moguli, care, de dragul banilor, și-a făcut praf orice deontologie, a ieșit foarte terfelită. Nici înainte nu avea cine știe ce credibilitate, dar acum, împreună cu marile "birouri" de sondaje publice ( de dezinformare!), s-a făcut de râs.
 
3. Chiar dacă nu exista pandemia, rezultatul era la fel. Lumea s-a săturat de aceste fețe triste și toți așteaptă și altceva.
Ce ar fi dacă prin lege s-ar stipula ca fiecare parlamentar, demnitar, etc. să nu poată sta mai mult de două mandate?!
 
4. Situația însă e foarte complicată în parlament... Cred că, în loc de a cumpăra parlamentari la bucată sau de a încheia alianțe ale trădării, care n-ar face decât să prelungească starea de insecuritate, mai bine ar fi ALEGERI ANTICIPATE, unde poporul român și-ar asuma responsabilitatea de a vota și de a alege!
 
Sunt partidele dispuse însă să le arate românilor că le pasă de ei?!
 
Nota:
Primesc tot felul de mesaje, în privat, de genul:
"Felicitări si sa nu uitati si de noi tineretul din Baile Olanesti care nu numai ca viau votat dar au fost si pe luptă cu toti pentru Aur si vreau sa candidez aici peste 4 ani pentru voi la primărie.Cand puteti sa luați legătura cu mine...".
sau
"Doamne ajuta, am votat cu încredere AUR. Bunul Dumnezeu sa va aibă în paza Sa și sa va ajute în tot ceea ce faceti! Putere si curaj! Cu toată dragostea inainte!".
Dragilor, vă mulțumesc!
În numele adevărului, chiar dacă, poate, n-ați aflat până acum, eu m-am retras din AUR...